Enflasyon % kaçtı, 3 gaymelik ekmek 3.5 gayme olmus!![]()
Enflasyon % kaçtı, 3 gaymelik ekmek 3.5 gayme olmus!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ekşi maya tam tahıllı Salihli ekmeği alırız...
4 liraydı.
5 Lira olmuş.
Ama ekmeğin gramajını % 33 düşürmüşler...
1,5 kilo ekmek tarttık 1 kilo kalmış.
Ne kadar zam yaptılar şimdi...
Erdoğan'a göre % 25...(4 liradan 5 liraya çıktı)
Esnafa göre enflasyon kadar...(Her şeye zam geldi malum)
Bize göre % 88...
Hangisi doğru.![]()
Fazla hesap yapma devri değil , 5 liraysa 5 liralık alacan hocam , öbür türlü can sıkar [emoji6]
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Fed faiz indirirse ne olur bizdeki ic dinamiklerin etkisiyle dustukten sonra yine yukselir mi bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim topigi zevkle takip ediyorum sayenizde dolar ruh hali birakmadi artik sahsen bende tl de dursak eriyoruz borsaya girsek cok sakat gercekten berbat hale geldik ulkece ne yapicagini sasirdi insanlar 6.20 lerden dolar alan tanidigim var sirf korkudan yok devaluasyon olucak yok yaptirimlar gelicek 94 lerde 2001 lerde soyle olmus boyle olmus iyice delirttiler bizi
Devamlı kötü haber akışı var işte ve dolar tersine düşüyorsa bunu yerli shortlayamaz demekki birileri bizden farklı birşeyler bilip bunu açığa satabiliyor.
Bu hafta fed + seçim beklentisinin sonuçlanması vs. derken 5,40 lar bile gelebilir.
Ben 5,87 den bütün dolarları verdim gitti alan hayrını görsün. Seçim sonrasına kadarda 1 dolar bile almam.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri