Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 895/1014 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Dap Yapı İnşaat İzmir Proje Fiyat Tutarsızlığı!
    İzmir projesini görmeye, başka işlerimle de birleştirerek Ankara'dan gitmiştim. 199.000 TL'den başlayan fiyatlar diye lanse edilen kampanyada en düşük fiyatların 1+0 için 300.000 TL, 1+1 için 500.000 TL olduğunu söylediler. Sorduğunuzda o fiyatlar bitti diyorlar ama hala mesaj gönderip gazete-TV reklamı yapıyorlar. Fiili ve reklam arasındaki fiyatların bu kadar tutarsızca ve saygısızca belirlendiği bir kampanya görmedim. İnsanla dalga geçiyorlar, Levent.
    https://www.sikayetvar.com/dap-yapi-insaat?page=2

Bu paylaşımda `DAP ` lanma sevdalısı İZMİRLİLERE kapak olsun.

Dap Yapı İnşaat İzmir Fiyatlar Gerçeği Yansıtmıyor!
    Reklamlarda yer alan 199.000 TL'den başlayan fiyatlar gerçeği yansıtmıyor. En ucuz daire fiyatı 490.000 TL teslimat 36 ay sonra.
    https://www.sikayetvar.com/dap-yapi-insaat?page=3

şahıs izmirli değil yada BETON beyin hummasına kapılmış herhal.. DAP lanmak isteyen İzmirliler hadin sıraya geçin bakim.

Dap Yapı İnşaat DAP Adam Kule 32 M2 Daireye 372 TL Aidat Alıyor.
    DAP Yapı İnşaat Adam Kule' den 1+0 32 m2 dairemizin aidatı 372 TL'dir. Bu rakam çok fahiş olup itiraz hakkımızda bulunmamaktadır. Bu aidatlar kiralama / satışlarda büyük sıkıntı oluşturup fiyatları düşürmektedir.

https://www.sikayetvar.com/dap-yapi-...l-aidat-aliyor

İzmirli beton sevdalıları bakın para verip beton alıp `DAP` lanmak ile kalmıyorsun üstüne birde DAP sizi aidatlar ile ömür boyu `DAP` lıyor , zevkten dört köşe ediyor, aman kaçırmayın bu zevk-ü alemi.

Dap Yapı İnşaat Fahiş Gider Paylaşım Faturaları!
    DAP'ın otel konsepti Burgu Kule rezidanslarında fahiş gider paylaşım ve aidat bedelleri ile karşılaşırsınız. 28 M2 ev için yıllık 2800 TL ısınma gideri çıkarmışlar. Aylık ilave 650 TL aidat zaten başka bir vaka.
    https://www.sikayetvar.com/dap-yapi-...sim-faturalari

DAP lanmış beton beyinlerin uzun süreli beton tedavisi görmeleri gerekecek. Layık dedik ya herkes layığını buluyor ...

Sehmus Algan 2015 yilinda, pesin para ile 550 000 TL ye aldigim esyali Rotanali 1+1 dairemi 400 000 TL ye satiyorum. DAP yapi, yatirimcilarina kazik atmadigini iddia ediyorsa, markasina sahip cikmak istiyorsa alsin.
    1 · 4 April 2017 at 15:1

Hani BETON Türkiyede yerel para cinsinden geri gelmezdi ?

6. Ben de bu yeni projelerin isimlerine hayranım.....

Çoğu ingilizce ve güzel şeyler çağırıştıran isimler.
    Kimisinden de sahtekarlık akıyor...yiyeceğiniz kazığın habercisi gibi..
    Mesela 5. Levent projesi .
    Biliyorsunuz Levent ve 4. Levent istanbulun kalburüstü semtleridir.
    5. Levent de güya bu kalburüstü ve prestijli semti çağırıştırıyor!!!!
    5. Levent nerede kuruluyor biliyor musunuz...Levent'e 6-7 km uzakta Eyüp'ün Alibeyköy semtinde otogar'ın karşisinda !!!! Nasıl bir alaka kurulmuş anlayamadım. Anlayan, bilen varsa öğrenmek isterim. Gerçekten merak ettim.

Sahtekarlığın alenen yapılması da olağan oldu artık..pes...
    "Alibeyköy sitesi" ismini verseler ne olurdu sanki...
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Ben de bu yeni projelerin isimlerine hayranım.....

Çoğu ingilizce ve güzel şeyler çağırıştıran isimler.
    Kimisinden de sahtekarlık akıyor...yiyeceğiniz kazığın habercisi gibi..
    Mesela 5. Levent projesi .
    Biliyorsunuz Levent ve 4. Levent istanbulun kalburüstü semtleridir.
    5. Levent de güya bu kalburüstü ve prestijli semti çağırıştırıyor!!!!
    5. Levent nerede kuruluyor biliyor musunuz...Levent'e 6-7 km uzakta Eyüp'ün Alibeyköy semtinde otogar'ın karşisinda !!!! Nasıl bir alaka kurulmuş anlayamadım. Anlayan, bilen varsa öğrenmek isterim. Gerçekten merak ettim.

Sahtekarlığın alenen yapılması da olağan oldu artık..pes...
    "Alibeyköy sitesi" ismini verseler ne olurdu sanki...
    Projenin sadece adı değil daire fiyatlarıda lüks semt Levent ile boy ölçüşüyor.

8. 5. Levent denince aklıma geldi.
    Bizim gültepe için 5. levent olacak dedikoduları vardı. (ya da hayalleri diyelim)
    Ama çabuk söndü.
    Gültepenin bağrına yapılan nef163 binası, büyük değişimin habercisi gibiydi.
    Bir de girişe McDonalds açılmıştı (kapitalizmin, ulaştığı bakir kara parçalarına diktiği "bayrak"tır bence McDonalds)
    Karşısından roman mahallesi kalkacaktı, imar planında o kısım komple taranmıştı falan.
    Sonra ne oldu?
    Hiç bişey olmadı.
    Nefin avlusunda top oynayan roman çocukları, giriş kattaki McDonaldsın camına güm güm topu vura vura def ettiler kapitalizmi.

Uzun lafın kısası, o işler öyle "ben burayı 5. levent yapıyorum" diyerek olmaz.
    4. leventin bitişiğinde bile 5. levent kurulamazken, alibeyköy nedir abi?
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 895/1014 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •