Anketi yenileme zamanı geldi...
https://onlinepoll.me/poll/vote/faiz...once-son-cikis
Ben de ddkkm yi yenilemeyi düşünmeyenlerdenim. Prim yok. Olası kur-faiz farkında faizle başabaş noktası için artık %5 vergi var.Olur da kur artarsa zaten 3 ay ya da 6 aylığına kilitleyip eline ilave bir şey de geçmiyor. En azından prim varken risksiz opsiyon+prim oluyordu
Sizib yaptığınız da bir şans olayı. Prim harici tabi dediğim. Prim olmayınca ve stopaj gelince bana pek uymayacak artık. En azından bir kısmını risksiz döviz fonuna bir kısmını da eurobond içeren fonlara aktarım bir ortalama yaparım diye düşünüyorum. Ya da tamamen risksiz fona... Tabi son dakika fikir değiştirmezsem.
Bu çok büyük kumar, iyi kazanç.
Kabaca, 20 Mart'ta 32,45'ten $41,5k bozup 180 gün sonra (18 Eylül'de) kur da 33,53 olursa $52,0k.
Türkiye gibi bir yerde 1 gün bile uzun vade. İki gün önce VIX 65 olduğunda Dünya sallandı.
Çökmüş bir sistem de iyi bir uyku için "sade" vatandaşın fiziki doları ve fiziki altını candır.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Yer İmleri