Sayfa 899/996 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Hakikaten sidiği koyulmuslarin arasına düşmüşüm yahu, çiçek deyince bu mu aklına geldi ben uzun bacaklı bir şeyler için demiştim onu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Cok dogru...eskiden dalgali kur yoktu ve arada bir devaluasyon olurdu....
    Ilgili bakan ne zaman "devaluasyon yok " diye demec verse ertesi gun devaluasyon yapilirdi [emoji3][emoji3]
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Maske işine gelince tecrübeli bir vatandaş olarak,maske gereksiz propogandası yoğunlaşınca maske çok önemli demek ki dedim,maske sıkıntısı yok denince demek ki sıkıntı var dedim ,hemen internetten maske siparişi verdim.Arkadaşlar siz bizim memlekette yetkili organları dinlerken nasıl dinleyeceğinizi bilmiyorsunuz ki.))))))))))
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Cidden çiçekten bahsediyorlar yahu, kanarya besleyenler de gelir birazdan vazcaydım!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Bir dostum 70 yaşında, bu korona sokağa çıkma yasağından yaka silkiyor. "Yahu, ben yıllardır yürümeye alışmışım evde oturamıyorum, patlıyacağım, sonuçta bir çıkar yol buldum. Bizim evin adresini yazdım cebime koydum. Şimdi epeyce yürüyorum. Bir zaman sonra polisler çeviriyorlar adımı soruyorlar, bilmiyorum diyorum. Üstümü arayıp cebime koyduğum notu buluyorlar. Notta dikkat alzaymır hastasıdır yazıyor ve altında da adresim. Polis arabasıyla eve dönüyorum. Eskiden dönüş yolunu hesaplardım artık o da kalmadı."

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ha elbette ondan sonra bu hastaların hiçbiri işe yaramaz bunlara iyilik falan yaramaz demedim elbette.Böyle bir genelleme salakça olurdu.Buna benzer onlarca olay yazarım da gereği yok şimdi.Sonunda ne oldu ,bu mesleği yapmanın anlamı yok dedim bıraktım mesleği.Parasını da istemem derdini de dedim kendi adıma olayı bitirdim.
    Doktorluk benim gözümde zor meslek. İnsanlar canını size emanet ediyor. Ve zaman zaman başarısız olma riskiniz mevcut. İnsanlara kötü haber verip. Sonrasında hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza devam etmeniz gerekiyor. Bu farklı bir psikoloji gerektiriyor. En son hastahaneye yattığımızda 2-3 gün aralıksız nöbet tutan doktor vardı. Adam bizle ilgilenmiyor kızıyorum ama adamda 3 gündür hastahanede ne diyeyim bilemiyorum. Onda yazık banada.
    Bu nedenle benim için artık hastahanelerin ne süslü lobileri ne cam giydirmeleri önemli benim için önemli olan iyi doktor, deneyimli hemşire, düzgün çalışan ekipman bulundurması.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. Mühendis kafası konu veriyorsun beyni tarıyor aklına gelen ilk kendi işine yarayaracak ilk soruyu sorabiliyor .

Nokta atışı yapıyor h3edefe

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Başlık gene uçmuş ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Usdtry 6.8181818

Sayfa 899/996 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949 ... SonSon

Yer İmleri