Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 899/1014 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Evet bence de arsa işi çok mantıklı ,kanal istanbul güzergahı takip edilmeli diyorum.Bulunan her arsa 3 katı 5 katı artmış falan demeyip toplanmalı.Bence 20 30 kat artacak.Malum kanal manzaralı evler olacak,mis gibi halkımız kapışır.Ben orda büyük bir fırsat görüyorum.Döviz falan boş işler.Ekonomide mis gibi ,hükümetimiz sağolsun çıkartır bir kgf işi daha, milletin işi ne ,bol parayı buldu mu çekerler krediyi alırlar evleri,ben bizim halkta o muhteşem potansiyeli görüyorum.
    İstanbul'da arsan var ise iyidir. Son 20 yılda İstanbul'dan arsadan daha çok getiri sağlayan bir gayrimenkul var mı?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Evet bence de arsa işi çok mantıklı ,kanal istanbul güzergahı takip edilmeli diyorum.Bulunan her arsa 3 katı 5 katı artmış falan demeyip toplanmalı.Bence 20 30 kat artacak.Malum kanal manzaralı evler olacak,mis gibi halkımız kapışır.Ben orda büyük bir fırsat görüyorum.Döviz falan boş işler.Ekonomide mis gibi ,hükümetimiz sağolsun çıkartır bir kgf işi daha, milletin işi ne ,bol parayı buldu mu çekerler krediyi alırlar evleri,ben bizim halkta o muhteşem potansiyeli görüyorum.
    İsyanbul'un bazı yerleri bu yüzden deger kaybediyor işte..Başka hangi ilde bunu yapsalar eski yerlerin fiyat artışı azalır durma noktasına gelir.Artı bir de beklenen bir deprem var.Eski evlerin ve sağlam olmayan bölgelerin fiyatlarında yüksek artış beklemek hayal olur..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

3. gecen bir yerde okuyorum.adamin teki kanal istanbul guzergahina 500 metre olan arsasi icin ilan veriyor,ayni gun 5 kisi ariyor kapora yollayalim yarin tapuya gidelim diye.
    Sonra 250 bin liralik arsayi ertesi gun 350 bin liraya koyuyor yine ayni sekilde ariyorlar.
    Adam diyor kac liraya satayim nedir benim arsamin gercek degeri.

Çok değil 1 ay sonra mart ayı ,

kira getirisi olanların eskiden 2 aylığı vergi verirken bu sene 2.5 beliki daha fazla vergi verecek ,işyeri olanlar vergi falan vermezken onlarda verecek ...

o yetmedi mayıs ayında , mülk sahipleri geçen seneye oranla ortalama % 35 daha fazla emlak vergisi ödeyecekler...

O arsa fiyat artışları içinde Londralı ve maliyenin RANT kazançlarının vergilendirmek için kafa yorduklarını Reisin buna engel olduğunu bilmeyenimiz yok herhalde...

5. Bizim millet yükselen şeye daha da yükselecek diye girer, bu millete ucuz mal satamazsın. Bu millete fırsat nedir anlatamazsın. Düşen şeyden de daha da düşer diye çıkarlar.

Borsada kağıt alınca gider başlığına yazarım. Daha da hoş geldin kazanırsın inşallah diyen olmadı, her aldığım kağıda diyorlar ki bu kağıt çöp bu kağıt alınır mı sen mal mısın. TL faize girdim, 8 9 ay önce powerpc geldi işte yok dolar şöyle de böyle de... gördük doları da tl yi de... yarın dolar 3.50 olacak mesela gidip alacağız diyecekler ki çok düştü neden alıyorsun düştü diye alıyorum babam?

Yüksekten malı kucaklayıp dipte başkasına devrediyorlar. Yıllardır da böyle ben anlamıyorum. Şu an ev alın demiyorum yanlış olmasın. 220 çarpan altına oturmak isteyeceğim ev denk gelsin bir dakika düşünmem diyorum hepsi bu. Böyle bakmak neden zor? Tüm yatırım araçları adı üstünde araç, fırsat denk gelirse kazanmak da amaç olmalı.

Sn. Realtor çok haklı ama yine linç edilecektir çünkü öyle işte

6.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Arkadaşın birisi geçen seneki döviz furyasında usd aldı 3.80 lerden..Başka bir arkadaş da 2002 de bahçeli evini satıp komple dövize girdiydi 1 milyon 700 bin tl civarlarından.Evin sadece arsası 8 kat prim yaptı..Usd nin hali ortada..İkisi de kafasını betona vuruyor simdi...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    petrol mü çıktı o arsadan da 8 kat arttı.

7. 2002 den beri hemen hemen tüm arsalar 8-10 kat prim yaptı. Petrol çıkmasına gerek yok. Siz başka bir ülkede yaşıyorsunuz galiba.

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    petrol mü çıktı o arsadan da 8 kat arttı.
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. Petrole gerek yok. 2002-2018 8 kat prim normal

Sayfa 899/1014 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •