Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
İsyanbul'un bazı yerleri bu yüzden deger kaybediyor işte..Başka hangi ilde bunu yapsalar eski yerlerin fiyat artışı azalır durma noktasına gelir.Artı bir de beklenen bir deprem var.Eski evlerin ve sağlam olmayan bölgelerin fiyatlarında yüksek artış beklemek hayal olur..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
gecen bir yerde okuyorum.adamin teki kanal istanbul guzergahina 500 metre olan arsasi icin ilan veriyor,ayni gun 5 kisi ariyor kapora yollayalim yarin tapuya gidelim diye.
Sonra 250 bin liralik arsayi ertesi gun 350 bin liraya koyuyor yine ayni sekilde ariyorlar.
Adam diyor kac liraya satayim nedir benim arsamin gercek degeri.
Çok değil 1 ay sonra mart ayı ,
kira getirisi olanların eskiden 2 aylığı vergi verirken bu sene 2.5 beliki daha fazla vergi verecek ,işyeri olanlar vergi falan vermezken onlarda verecek ...
o yetmedi mayıs ayında , mülk sahipleri geçen seneye oranla ortalama % 35 daha fazla emlak vergisi ödeyecekler...
O arsa fiyat artışları içinde Londralı ve maliyenin RANT kazançlarının vergilendirmek için kafa yorduklarını Reisin buna engel olduğunu bilmeyenimiz yok herhalde...
Bizim millet yükselen şeye daha da yükselecek diye girer, bu millete ucuz mal satamazsın. Bu millete fırsat nedir anlatamazsın. Düşen şeyden de daha da düşer diye çıkarlar.
Borsada kağıt alınca gider başlığına yazarım. Daha da hoş geldin kazanırsın inşallah diyen olmadı, her aldığım kağıda diyorlar ki bu kağıt çöp bu kağıt alınır mı sen mal mısın. TL faize girdim, 8 9 ay önce powerpc geldi işte yok dolar şöyle de böyle de... gördük doları da tl yi de... yarın dolar 3.50 olacak mesela gidip alacağız diyecekler ki çok düştü neden alıyorsundüştü diye alıyorum babam?
Yüksekten malı kucaklayıp dipte başkasına devrediyorlar. Yıllardır da böyle ben anlamıyorum. Şu an ev alın demiyorum yanlış olmasın. 220 çarpan altına oturmak isteyeceğim ev denk gelsin bir dakika düşünmem diyorum hepsi bu. Böyle bakmak neden zor? Tüm yatırım araçları adı üstünde araç, fırsat denk gelirse kazanmak da amaç olmalı.
Sn. Realtor çok haklı ama yine linç edilecektir çünkü öyle işte![]()
Petrole gerek yok. 2002-2018 8 kat prim normal
Yer İmleri