Sayfa 90/1001 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Yapılması gerekenleri herkeş biliyor.
    ama bunun oy kaybına sebep olabileceği de aşikar.
    hasılı isimler çok da anlam iafede etmiyor.
    bedel,
    ödenecek mi?
    ötelenecek mi?
    sorusu;
    ödenecekten, öteleneceğe doğru kayma eğilimi göstermekte.
    bu algı oluşursa balinalar bu yönde poz almaya başlayabilir. Bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Haberin bilindiği karanlık odadaki yüksek hacimli sert hareketlerden belliydi. Benim anlamadığım dolar neden düşmeye devam etti? Acaba bizim gördüğümüz kadar kötü bir haber gibi görünmüyor mu dışarıdan? "Türkiye işte! Normal bunlar" mi diyorlardır?

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Görevden alınmam nedeniyle şükranlarımı sunuyorum..

Ne aptalca bir yazı bu Naci..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kırılmadım darılmadım yeni görevlendirmelere hazırım diyor yanlış anlamışsınız mesajı
    bir halt olacağı yok.

4. buradan adminlere sesleniyorum,

kapanan bir önceki topikten alıntı ile grafik taşıyamıyoruz yada bir yolu varsa ben bilmiyorum,..resim ile taşırsak resime sığmayabilir,..linkini atmak diğer seçenek ama çok anlamlı değil, diğer türlü süreklilik gösteren analizler önceki topiklerde kaybolup gidebilir,..

sonuç ve istem: en azından bir önce kapanan topik (konu başlığı için) bu sağlansın
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5. diğer topiğe git.
    alıntı yaparak yanıtla de,
    çıkan sayfayı kopyala,
    sayfadan çık ve bu topağa gir,
    cevap kısmına yapıştır.
    bikaç bişey yaz.
    gönder tuşuna bas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Haberin bilindiği karanlık odadaki yüksek hacimli sert hareketlerden belliydi. Benim anlamadığım dolar neden düşmeye devam etti? Acaba bizim gördüğümüz kadar kötü bir haber gibi görünmüyor mu dışarıdan? "Türkiye işte! Normal bunlar" mi diyorlardır?
    global piyasalarda baskıda ise sen malı taşıyan vakti zamanında uçkuru short yönde çözmüşsen, Türkiye nasıl olsa elnden kaçmıyorsa hep varsa, kötü olaya yanlış atlayacak bir kalabalığın tersine ciddi kar almak varken,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn sindoma , Benim kafama takilan su var .Bofa her tahtada islem yapiyor . Yalniz bademler Faiz gelirleri sermayenin
    %5 inden fazla olan tahtalarda islem yapmazlar
    kredi borclari sermayenin %30 undan fazla ise gene bu tahtada da islem yapmazlar.
    cemasda islem yaparlar ama petkimde islem yapmazlar. Onlara gore Caiz degildir
    RTE nin son konuşmalarından bir tanesinde paranın dini imanı olmaz demişlerdi.
    Bakın RTE nin son 1 sene konuşmalarına bakın mutlaka borsa yı örnek vermiştir , borsanın yükselmesini ekonomi ile beraber göstermeye çalışıyor.Rus uçağını düşürdüğümüzde o ara credit çok kullandılar , şimdi bofa ile sıfır komisyonla , bu makina çoğu kez hacimde kullanılıyor , sadece bofa değil onun karşılığı doldur boşaltçı makinalar mevcut garanti ve yapı daki makinalarla .
    Bofa en dandik tahtada görebilirsiniz bu argoritmik düzenek leri kullananlar bildiğiniz gibi farklı .
    Benim oyun düzeneğimde hacim ve doldur boşalt yapan, en aşağı 20 endeks ağırlığı olan tahtada bu düzenek mevcut.
    Dün sadece BIST 100 de fort la yapılanları gördünüz , ben kapanışa doğru basarlar diye düşünmüştüm , yalnız şort pozisyonda olanlar yüzünden bastılar yukarı.
    Perşembe yoncadaki bofa dediğim badem bofası ogun buradada yazdım dikakt edilsin diye.
    Yabancı kısa vade gelip trede edip çıkıyor , bizim ülkemiz ne olacağı belli değil o riske girmiyor .
    Faiz olmuş 19 , ABD tahvilleri 2 ler bekleniyor kısa vade bu yüzden benim simülasyonlarım daha farklı olaylar üzerinden rus uçağını düşürdüğümüzden beri.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ky. için kazanmanın temel koşulu uzun vadeli hisse almaktır.ama mutlaka uygun endeks sonra hisse koşulu.

Aralığın sonunda ,ocagin başında tüm hisseleri sattım.daha da bulaşmadım.

Yaza kadar hisseye asla bulaşmam
    Ama olur da bist100 , 1100 altı olursa alırım.Duser demiyorum ama yazdan önceki şartım bu.

bu olmazsa yazın başka plan dahilinde alıcı gözüyle bakarim

Sayfa 90/1001 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •