Sayfa 904/996 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Para isteyince yuzumuz olsun . pirinç gelcek yerden bulgur esirgenmez.
    Üçün birini alırız!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn egeli ben bunu kendi mesleki hayatımda yaşadım.Artık hasta doktor ilişkisi çok bozuldu.Ben mesleğin son yıllarında artık her hastadan korkar olmuştum.Kendi kendime bir aksilik çıkarsa bu hastadan maddi manevi zarar görürmüyüm diye korkar olmuştum.Hastaya veya çocuğuna bir şey olsa artık mutlaka dava açılıyor,suçsuzluğunu 5 yılda ispatlayana kadar uğraş dur.İşin sıkıntılı kısmı artık doktorlar zor hastadan korkar oldu.Bu da ilerde çok sorun açacak.Benim arkadaşlarım arasında davası olmayan doktor nerdeyse yok gibi bir şey.Neyse ben bıraktım kurtuldum,allah kalanlara kolaylık versin.
    Sayın Hakem,dediklerinizde haklısınız,dava süreci sıkıntılı ancak,şimdi kadın doğum uzmanları yüksek miktarlı ve geniş kapsamlı hukuki koruma sigortası yaptırıyor,en azından işin korkunç parasal boyutuyla uğraşmak zorunda kalmıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok mu len bir trol, hamur gibi yoğuracağım, sinirlendim.
    Abi temiz 2 ay daha troll uğramaz buralara ama yakında ülke batiyorruuuuu siz seviniyoruuuucular düşer ayrı konu

4. Benim yerim var ama tavuga acirim kesemem...sonra omur boyu tavuk bakmam gerekir[emoji12]
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ben sucuklu sunny side up'i cok severim ama yumurtlarda eski yumurta tadi yok bahcedeki evi onarirsqm biraz tavukla bu isi cozmeyi planliyorum, fransiz cinsi bresse ile de kuzu tadinda tavuk yeme planlarim var, tavuk besleyenlere bresse irkini tavsiye ederim hem hizli buyur hem de eti cok lezzetlidir.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

5. Döviz sepeti

30.08.2018......... 7.280

15.04.2020......... 7.156
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Oooo sermaye kontrollerinde başlamış 1 milyon TL üzeri yurt dışına para çıkaracak şahıslar masaj falan bir araştırın , bugünlerde dolarları bankadan çeken cekenedir BDDK kararından sonra

7. 6.8399

merkez bankasının çok kısa sürede yürürlüğe soktuğu devasa parasal genişleme etkili oluyor diye düşünüyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Imf ile görüşme lafları çıkınca dalga geçenler falan oldu ama sürecin sonunda dilim kopsaydı keşke Imf'den kaynak alsalardı demezler inşallah.

Sayfa 904/996 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •