Sayfa 904/911 İlkİlk ... 404804854894902903904905906 ... SonSon
Arama sonucu : 7285 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Ensesi kalın olsa olur mu?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    İran'da su bitti diyorlar.

50 Milyon kişi gelir diyen var.

20 Milyon gelse, necip Türk milleti tümden sokakta yatar herhalde.
    5 milyon gelse biz de seneye gidecek yer ararız ya da acımızdan ölürüz. Bizde de durum çok farklı değil. Ha bire kuyu açıyorlar su için Konya'da.

3. Ülkede bir tane Suriye den gelen kalmamalıdır. Adamlar makine gibi her gün sektirmiyor. Buna su mu dayanır. Geçen siteye gelen dairelerin su faturalarına baktım. Bizim üç dört katımız su faturası gördüm. Adamların derdi günü makine. Bu bedevi hatunların genetikte bir şey var. 30 -35 yaşına kadar 9-10 çocuk yapıyor kaporta taş gibi.

4. Sigara'yı bırak birader..

https://www.youtube.com/shorts/2Qytwz9r80M

Diyo ya milletin feraseti,

İş'te bu.

5.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Koc tip'a o parayi verenin maas ile calismaya baslayacagini pek dusunemiyorum. O parayi veren prestij icin veriyordur. Aski memnudaki Behlül gibi.
    Geçenlerde gastro özele gittim.(Prof)
    6000 tl.
    Temmuz öncesi
    5000 tl.idi.

Ne İranlıya ne de Suriyeliye ihtiyaç yok, zaten biz kendimiz koyuyoruz memleketin mına...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Şaman ayini için evinde keçi ve horoz kesen şahıs tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ayin ritüeli için evinde küçükbaş ve kanatlı hayvanları katlededek, görüntülerini sosyal medyada paylaşmasının ardından adliyeye sevk edilen kişi tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Yapay zekanın konu hakkındaki açıklaması...

Sibirya, Moğolistan ve Orta Asya'daki bazı Şamanik pratiklerde keçi, at, koyun gibi hayvanların kurban edilmesi yaygınken, diğer bölgelerde bu tür pratikler görülmeyebilir. Örneğin, Güney Amerika'daki Şamanik geleneklerin çoğunda kurban yerine bitki bazlı ritüeller veya farklı sembolik eylemler öne çıkar.

Kısacası, Şamanizm'in bir parçası olan bazı ayinlerde keçi ve horoz gibi hayvanlar kurban edilse de, bu, Şamanizm'in evrensel bir ritüeli değildir ve tüm Şamanik pratikleri kapsamaz.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8. Alıntıdır....

70 ler`in Türkiye si. Şarkılar, türküler duygulu ve içtendi. sanatçılar edepli saygılı idi.

Bakkala giderdik, her şehrimizin adını taşıyan yerli sigaralarımız vardı. Peyniri gramla değil tenekeyle alırdık.

Eti gramla değil, kol but olarak alırdık. Fırında pişen ekmeğin kokusu yedi mahalleye yayılırdı. her şey doğal, organik idi. İnsanlar da buna dahil.

Başımız ağırır komşuya giderdik, dişimiz ağırır komşuya giderdik.

Akşam gezmeleri çat kapı haber vermeden. samimiyete baksanıza. Bir mahallede cenaze olursa en az bir hafta radyo televizyon açılmaz veya sesi yükseltilmezdi.

Bir Kıbrıs harbi oldu tüm Türkiye kenetlendi, hem nasıl kenetlenme. Kürt asıllı Abdullah Papur da Alevi ozan Mahzuni de, Alevi Ozan Muhlis Akarsu da Erzurumlu Reyhani de Karslı Murat Çobanoğlu da destan gibi türküler bestelediler.

Ersen ve Dadaşlar aman tertip can tertip derken, Esmeray gel tezkere gel diyordu.

Ben eski Türkiye yi çoook özledim.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 904/911 İlkİlk ... 404804854894902903904905906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •