Sayfa 905/1000 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 7,233 - 7,240 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    uzun vadeli beklemek...eski Türkiye'de tamam sabreden mutlaka bunun karşılığını alırdı...ama yeni Türkiye'de bilmiyorum...

rus borsası uzun yıllardır en iskontolu borsa.sebebi putin riski.üstelik petrol,doğalgaz zengini bir ülke.merkez rezervi neredeyse yarım trilyon dolar.ama kimse almıyor uzun yıllardır neme lazım diyerek...iyi bir örnek yaşamadan öğrenebilmek adına bence...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2. Türkiye Cumhrubaşkanı Erdoğanın seçimlerden önce Türkiyede Kürdistan diye bir yer yok. Kürdistan Kuzey Irakâtadır şeklindeki değerlendirmelerine ilişkin bir soruya cevap veren Metiner, Ben Kürt asıllı değil Kürtüm. Bakın Kürdistan diyorum. Kürdistan hükümeti var, selamlıyoruz.
    https://odatv.com/hdpnin-kazandigi-b...-14041954.html

Kürtçünün ilericisi gericisi sağcısı solcusu dindarı dinsizi, Türk ulusunun gözünde aynı .okun değişik sürümüdür. Reyizi her konuda izleyen Metiner de bunun bir örneği, iş Türkiyede "Kürdistan diye bir yer yok." demeye gelince yan çiziyor Reyiz falan dinlemiyor..

Ahmetg Guest
    Ayni sayfaya 4 ayri link nasil verebildiniz? link farkli gozuktugu halde nasil ayni sayfa aciliyor?

İDO’da Usulsüzlük Nedeniyle Görevden Alındı

Binali Yıldırım’ın Tayyip Erdoğan ile yakınlığı ise Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu 1994-1999 dönemine uzanıyor. Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Genel Müdürü olarak görev yaptı. Yakınlarına usulsüz büfe kiraladığı ortaya çıktı.
    Akrabalarının sahibi olduğu Çağrı Temizlik ve Gıda Hizmetleri’nin aldıkları ihaleler müfettiş raporlarıyla da tespit edildi. Bu iddiaların ardından Erdoğan’dan sonra Belediye Başkanı olan Ali Müfit Gürtuna tarafından görevden alınmıştı.

http://gazeteport.com/2016/binali-yi...gecmisi-46557/

Unutulan geçmiş.

Unakıtan da var unutulanlarda

4 bakanda
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ahmetg Guest
    surasi kesin Imamoglu mazbatayi almayacak ve secimler yenilenecek

O yuzden yeni secimi konusmak daha mantikli

Mazbatayi unutun cunku mazbata AKP nin olum fermani demek.

7. ''5.5 yaşındaki oğluma, Türkiye Cumhuriyeti'nin hızlı treninde kadının yanındaki koltuğa bilet alamıyorum!!!''

https://twitter.com/qbasaran/status/1116644508018647040
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Bir maçta olan biten bu ise kimse YSK ya laf söylemesin bu ülkede.

Sayfa 905/1000 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •