Sayfa 906/1001 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    gelirmi tam kapama
    Gelsin gelsin yeriz...…..Aaaaaaaaaa kapamada güzel olur ya azıcıkta etin yağlı tarafından , üzerine biraz karabiber , taşfırın gara ekmek suyuna bandır bandır ye.Bazı yerlerde kapama derler bizim burda yahni derler.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tam kapanma gelmeden onu tam kapattılar fişini çektiler
    3-4 aydık akşam yasakları ve hafta sonu yasakları var. Ne oldu? Kovit azaldı mı? Ne gerek var?
    Oğlum 15 gün sonra askerden terhis olacak. Gidip almaya bile izin vermediler. Şimdi bir de terhisleri ertelemezler umarım.

Yüce düşünür ulu ekonomist damadın dediği gibi “at izi it izine karışmış”.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yok tahtırevanla gidiyoz sıçmaya ya onun için şe ettim ayran olsa neyle giderdik
    Anladım abi.. Ama lahmacunun yanında ayran özlemi çeken bi tonla söyledin)..
    OMAHALI

4.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    3-4 aydık akşam yasakları ve hafta sonu yasakları var. Ne oldu? Kovit azaldı mı? Ne gerek var?
    Oğlum 15 gün sonra askerden terhis olacak. Gidip almaya bile izin vermediler. Şimdi bir de terhisleri ertelemezler umarım.

Yüce düşünür ulu ekonomist damadın dediği gibi “at izi it izine karışmışâ€.
    Allah kavuştursun kazasız belasız abi
    OMAHALI

Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    gelirmi tam kapama
    Tam kapanma ne demek?
    Misal Bankalar da kapalı olacak mı? Bankalar açıksa millet Bankalara gidecek işlem yapacak oradan belki alışverişe gidecek.
    Tam kapanma olmaz mümkün değil.
    Anca kapanma olur.
    Son düzenleme : EGEDUK; 11-04-2021 saat: 14:37.

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Anladım abi.. Ama lahmacunun yanında ayran özlemi çeken bi tonla söyledin)..
    rejimdeyiz yoks ayasakalr zamanı her hafta sonu hazırlıyordum içi götürüp veriyordum fırına yapıyorlardı lüp lüp götür geçen o haftasonu çıkışlarının yasak olduğu dönem yemekten 6 kilo aldıydım yok artık lahmacun pide bıraktım o işleri
    bir halt olacağı yok.

tam kapanma gibi abuk eylemler içine giren insanoğlu..
    doğal seleksiyon diye bir kavram var , biraz biyoloji bilenler bunun faydalı olduğunu da bilir..
    ne meraklı çıktı insanoğlu dört duvar arasında mal gibi yaşamaya , insan gerçekten şaşıyor..
    doğal bağışıklık kazanılmadıgı sürece genetiği değişen bir virüsle mücadele edemezsin , bu en temel biyoloji bilgilerinden biridir..
    insanları eve kapatarak ölüm oranı yüzde 0.65 olan bir yapıya karşı amansız bir mücadele ettiğini söyleyemezsin..
    öldürücülüğü yüzde 1 bile olmayan bir virüsle tüm dünya mücadele ediyor , insan şaşcak yaaa..)
    Son düzenleme : savasC; 11-04-2021 saat: 14:56.
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

haaa , kapanmak istiyorum ben evden dışarı çıkmıyorum viyüsten cok korkuyorum diyen kapanak şövalyeleri kendilerini izole etsin kafasına bim poşeti geçirip evde otursun, orası beni ilgilendirmez..)
    lakin toplumu dizayn falan geçicen o işleri yıl olmuş 2021..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 906/1001 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •