Sayfa 906/1068 İlkİlk ... 4068068568969049059069079089169561006 ... SonSon
Arama sonucu : 8542 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Aynen katılıyorum 90 dan bu yana borsadayım hiç hissesi olmayan borsada işlem gören şirketin başında olan patronlar çok hissesi olupta başkan olmayan veya olmayan ama herşeyi yöneten bilmediğimiz patronlar var bu patron veya patronların insafı merhameti vicdanı adaleti nasıl işliyor bilmiyoruz en büyük patron belli aslında kurallar ve kanunlar sonuç yaşananlar ve gerçek olanlar yani bizler bedelsizlerin bedelini ödeyip içini bilmediğimiz yerlere tahsis edenlere ne dememiz gerekiyor. Bekleyip görürüz inşallah.

2. Büyük resim yani büyük hırsız din taciri ortada imam osurursa cemaat altına sıçar demişler büyüklerimiz ne güzelde özetlemişler aynen leş kokusu her yanı sarmış dayanılmaz hal almış ama ekonomist,ilim,bilim adamı tiyatrocu şahıs için hiç problem yok Ülke güllük gülistanlık bu günlerde de imaj değişikliğine gitti artık rahmetli Erbakan hocanın bıyıklarını takmaya başladı ağlasam mı,gülsem mi bilemedim sen hocanın bir tüyü dahi olamazsın kimi kandırmaya çalışıyorsun tiyatrocu..
    Son düzenleme : levoysalı horofira; 23-05-2023 saat: 15:55.

3.  Alıntı Originally Posted by Santa_fe Yazıyı Oku
    Sayfamızın konu ile ilgili paylaşmaya değer bir şey bulamayınca belki birilerinin işine yarayacak değerli bir paylaşım olur umarım. Doktorunuza danışmadan kullanmayın deniyor. İyi seyirler ve iyi akşamlar cümleten.
    https://youtu.be/bjZ6-DvTNak
    nasıl denedin mi sen faydasını gördün mü.

4. yakında fabrikayı huzur evi yapsalarda bizlerde belki huzur bulurduk.

5. Daha denemedim ama bu bitki ile temiz doğal bir ortamda karşılaşırsam denemesini yapacağım. İnsanın modern tıp dışındaki bu çeşit yöntemlere pek inanası gelmiyor ama gerçekten faydalı olduğu ispatlanmış şeyler de görünce hayret ediyor insan. Bu bitkiyi tüketmek için hasta ve çare arayan biri olmak gerekmiyor. Normal gıda olarak ta kullanılabiliyormuş. Kök kısmı da dahil.

6.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    yakında fabrikayı huzur evi yapsalarda bizlerde belki huzur bulurduk.
    Huzurmu huzur evimi insanın evi huzurdur huzur evinde bile olsan huzurun yoksa o ev zulum evi olur kime neye göre huzur evi ev olur birileri huzurlu olacaksa onların huzuru bizede belki huzur verir yapsınlar derim hiç bir şey yapmamaktan daha iyidir huzuru eve mi yoksa hayatı paylaştığın kişileremi bağlamak gerekir.

7. Kaderi çok sorguladım külli kader ve cüzzi kader külli kaderden kaçamazsın cüzzi kaderde hedefine ulaşamazsın öğreneceğin tek şey nasıl mutlu olabilirim umutlu olduğun sürece mutlu olursun hedefine ulaştığında yeni umutların seni beklediğini unutma.

8. Kendinize söz verin asla umutlarınızı öldürmeyin umutlarınız gerçekleşmesede yaşamak için bi sebebiniz olacaktır.

Sayfa 906/1068 İlkİlk ... 4068068568969049059069079089169561006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •