Sayfa 91/1000 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    benim sistem anektarlar nerede diyor
    Emmi önce masadaki oyunculara özgüven gelsin masaya ilgi cogalsin. Kurpiyer güzel kağıtlar versin.. sonra Eyice alışınca olay demlenir... Kasa gerekirse kredi verir borçlu kalırlar

2. petkm sahalarin yeni kralı olmali ;)

3. Sabah endeks short yaparken ( 64 maliyetli ) yanına petkim long koydum abeyime de yazdı idim.

Endeks bozunca onu da verip shorta geçtim hiç bozmasam pek iyiymiş. Ne bilelim.

Surekli işlem = sürekli hata demek aksini iddia eden yalan söyler bana göre.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün bir hissede teknik güzel diye aldım ilk 30 bu arada dört saat hareket yapmadı ben sattım %5 yaptı gelde dellenme çağrı [emoji1751][emoji2383][emoji1751][emoji2383][emoji1751][emoji2383]

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sabah endeks short yaparken ( 64 maliyetli ) yanına petkim long koydum abeyime de yazdı idim.

Aynı hisse imiş ağır geldik demek ki güniçi için

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Aynı hisse imiş ağır geldik demek ki güniçi için
    Benim viop pozum kimseye ağır gelmez ya tüy siklet benim olayım spotta, başkası ağır gelmüşdür

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    memed bu yazışmamızdan sonra kayboldun.
    aldınmı anahtarları anlatmak istediğim basit ,
    belki özünde iyisindir , büyük konuşmamak gerek .
    Dayı ben dakika başı ne grafik ne Forum a bakıyorum. Ben bu işlerle uğraşmıyorum bin defa dedim. Bir yere kaybolduğum yok bu yüzden.

7. Aynen kardeş
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sabah endeks short yaparken ( 64 maliyetli ) yanına petkim long koydum abeyime de yazdı idim.

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Abd taş gibi. Bozmazsa pazartesi devam diyorum.

Sayfa 91/1000 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •