Sayfa 91/1005 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Pala da şortcu arıyodu çıtak dayucuğum, tam zamanında geldin

BOFA'dan başka satıcı yok... herkes alıyor, çok dirençliler

tek başına gücü yetmiyor düşürmeye... aşağıda teknik bir yer var orada kapanacağım, sonra değerlendireceğim

8743............şort açtık ........

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

BOFA'dan başka satıcı yok... herkes alıyor, çok dirençliler

tek başına gücü yetmiyor düşürmeye... aşağıda teknik bir yer var orada kapanacağım, sonra değerlendireceğim
    ömrümde böyle birşey görmedim ya... böyle bir direnç

yine algım ile oynamadı inşallah

875300 şortlar 872700 reverse long

not: düşüşe direnç gösteren bu seferde yükselişe direnç gösterir..873900... 1000 puana flatlerim verirse

16.30 a kadar oyalar..
    TDI sonrası yukarı alacak gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,158
     Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Değerli VİOP'çu forumdaşlarım;

Bir hissede patronun VİOP'ta şortlayarak ardından sürpriz bir şekilde temettü dağıtma kararı alarak VİOP'tan para kazanması mümkün müdür?

(Somutlaştırmak gerekirse EREGL/OYAK diyebilirim)
    0- temettü vermesi ile dayak atamaz ama temettü tarihi 3. ay beklenen bir ensturumana 2. ayda temettü dağıtıp bu dediğiniz olabilir. (sonuçta sizde temettü tarihini tutturamadığım için yanlış fiyatlamış olursunuz)

1-TEMETTÜLER 3-4-5-6 aylarda ödenir genellikle (diğer aylarda da ödeyen olur ama nadir)
    2-bu satışı patron yaparsa içsel bilgi olur, incelenir ettiği karın 2 katı ceza öder. normal olarak 1 ay öncesinden işlem yapması bile yasak yanlış hatırlamıyorsam.
    3-başkası bu bilgiyi alıp/ulaşıp short işlem yaparsa içerden öğrenenler ticaretine girer, yasak , incelenirse cezası var.
    4-yakınları üzerinden short yaparsa da aynı şekilde incelenir tespit edilirse cezası var.

5-olmaz olmaz deme sizede çıkabilir, benim çırağa 2021 de eregl de 3 ay yerine 2 ay temettü dağıtıp tarih farkından güzel sopa atmışlardı. 8 şubat 2021 VakıF katılım 400,000 kontrat eregl short, nisanda vermesi beklenen temettü martta ve beklenti üstü oranda duyuruldu. 1994 ten bu yana 3.ay ve öncesi temettü dağıtmışlığı yok o hissenin. viobu bıraktı çocuk
    6-2022 de de 3. ayda tmt verdi, sonra bu yılda eregl temettü vermiyorum dedi , uzun vadeci ve temettü için alanların içinden geçti.
    Bear_Bull
    @BearBull26

6. 2047 Eurobond yükseliyor faiz de düşüyor.

Not artırımı bir şekilde olacak gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Güzel bofa satış tarafında yoğun ağırlıklı şu an..
    Akşam mal alacaksa 8000 üstü bir kapanış olma ihtimali daha yüksek

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    0- temettü vermesi ile dayak atamaz ama temettü tarihi 3. ay beklenen bir ensturumana 2. ayda temettü dağıtıp bu dediğiniz olabilir. (sonuçta sizde temettü tarihini tutturamadığım için yanlış fiyatlamış olursunuz)

1-TEMETTÜLER 3-4-5-6 aylarda ödenir genellikle (diğer aylarda da ödeyen olur ama nadir)
    2-bu satışı patron yaparsa içsel bilgi olur, incelenir ettiği karın 2 katı ceza öder. normal olarak 1 ay öncesinden işlem yapması bile yasak yanlış hatırlamıyorsam.
    3-başkası bu bilgiyi alıp/ulaşıp short işlem yaparsa içerden öğrenenler ticaretine girer, yasak , incelenirse cezası var.
    4-yakınları üzerinden short yaparsa da aynı şekilde incelenir tespit edilirse cezası var.

5-olmaz olmaz deme sizede çıkabilir, benim çırağa 2021 de eregl de 3 ay yerine 2 ay temettü dağıtıp tarih farkından güzel sopa atmışlardı. 8 şubat 2021 VakıF katılım 400,000 kontrat eregl short, nisanda vermesi beklenen temettü martta ve beklenti üstü oranda duyuruldu. 1994 ten bu yana 3.ay ve öncesi temettü dağıtmışlığı yok o hissenin. viobu bıraktı çocuk
    6-2022 de de 3. ayda tmt verdi, sonra bu yılda eregl temettü vermiyorum dedi , uzun vadeci ve temettü için alanların içinden geçti.
    5 nolu dayağı bende yedim.
    Sen çırağı değiştirdin mi yoksa eskisiyle devam mıdır ?

Eğer eski çırak ise selamlarımı ilet.Bi daha ki kabak tatlısını yerinde yeriz artık kısmetse
    Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 91/1005 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •