Sayfa 910/972 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Öylede batan firmaların borsası nasıl olacak acaba?
    Hocam devlet ortak olur şirketlere iflas ettirmezler. Amerika bunu yapar. Bu parasal genişleme ve sıfır faiz ile 3 şey yükselir; altın, borsa ve kripto paralar. Doların yükselişi ise küresel krizin getirdiği güvensizlik ile alakalı diye düşünüyorum. Türkiye'deki para arzının artması ve negatif faiz ise kurdaki yangını iyice körüklüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Hocam devlet ortak olur şirketlere iflas ettirmezler. Amerika bunu yapar. Bu parasal genişleme ve sıfır faiz ile 3 şey yükselir; altın, borsa ve kripto paralar. Doların yükselişi ise küresel krizin getirdiği güvensizlik ile alakalı diye düşünüyorum. Türkiye'deki para arzının artması ve negatif faiz ise kurdaki yangını iyice körüklüyor.
    Dünya için doğru tespit. Ama TR İçin
    1- Para var mı
    2- Nereye gideceği belli değil
    Türkiye‘de ekonomik kurallar farklı işliyor. O yüzden Amerika’da şu oldu Türkiye’de de şu olacak demek yüzde 100 doğru değil

3.  Alıntı Originally Posted by Sparky Yazıyı Oku
    Boyle bir gunde TCD +1,57% mi? Ilginc. Bakalim gerceklesme nasil olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Mümkün değil [emoji2285]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Çok mantıklı ama hangi ülke daha çok dayanır orası şüpheli bu işten Rusya zararlı çıkabilir. Sudiler dayanır zaten 10 dolar maliyetle üretim yapıyor Abd de dayanır rezerv para adamlar ama ya Rusya?
    üstadım dayanmaları maliyete göre olmuyor adamların gelirinin yarısını oluşturuyor suudların hele ki o luks yaşama rağmen

5. Tam s400 işini unutmuştuk gene gündeme gelmeye başladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus, Türkiye’nin Rusya’dan S-400 hava savunma sistemleri satın almasına ‘’şiddetle’’ karşı çıkmayı sürdürdüğünü belirtti. Ortagus, Ankara’nın Rus sistemini aktive etme kararından geri adım atmadığı yönündeki haberlerden ‘’derin kaygı’’ duyduklarını kaydetti.
    https://www.amerikaninsesi.com/a/abd...i/5382627.html

Alıntı Originally Posted by Sparky Yazıyı Oku
    Boyle bir gunde TCD +1,57% mi? Ilginc. Bakalim gerceklesme nasil olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Dardaneli dusurmediyse yapar
    Tcd nin cogu hissesi uctu

7.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Dünya için doğru tespit. Ama TR İçin
    1- Para var mı
    2- Nereye gideceği belli değil
    Türkiye‘de ekonomik kurallar farklı işliyor. O yüzden Amerika’da şu oldu Türkiye’de de şu olacak demek yüzde 100 doğru değil
    bizdeki yapılan hamleler sanırım sadece yabancı yatırımcıyı kaçırtmakla kalmadı ayrıca yerliyi mağdur etmeye devam ettiğinden insanlarda TL 'sinin erimemesi için altın dolar yatırımı arttı gibi. stopaj sıfırlansa bile mevduat çok kötü

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Petrol şirketlerinin batmasına izin vermiyeceğim, para vereceğim onlara demiş.
    Ama o şirketler petrolü ne yapacaklar.
    Üretim durdurulamaz, kuyular kum doluyormuş
    Mecbur çıkacak
    Alan varmı yok.
    Ne olacak?
    Trump şirkete batmasın diye para verecek.
    Bu hiçbir sorunu çözmez.
    hocam bu kum işi kaya petrolüyle alakalı olmalı çoğunlukla ama bir şekilde üretimi kısabilmeli gerçi dert değil biz alırız.

Sayfa 910/972 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •