Sayfa 912/1009 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Ülke şaka gibi bir yere döndü...

Maalesef...

Ekonomi bu kadar gayri ciddi bir şekilde ele alınırsa, farklı bir sonuç beklemek akıl işi olmazdı zaten...

Bunları o zamandaki global likidite bolluğuna rağmen ilk 10 senedeki yönetimi o veya bu şekilde başarılı bulan, olaylara takım taraftarlığı gözüyle bakmayan ben bile söyleyecek hale gelmiş isem bir düşünmek gerekir...
    Bütçenin yaklaşık olarak %70 i kamu maaş ödemeleri, borç ödemelerine gider. Geri kalan bütçe kalemlerini de üzerine ekledikçe bütçe sürekli açık verir, açık verdikçe daha fazla borç alınır. Bu borçların da birçoğu döviz ve altın cinsi. Bu maalesef bir sarmal bu sarmaldan çıkabilmek için ekonominin çok çok iyi yönetilmesi lazım. Şuan öyle bir durum olmadığına göre maalesef nereye kadar sürdürülebilirse oraya kadar bu durum böyle devam eder.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. 14 Temmuz çok önemli reel faiz stopaj çıkınca eksi olacak ister seve seve ister s.s faizleri artıracak ya da stopajı yıl sonuna kadar sifirlayacak

Bence faizi indirirler.
    Çift haneli kur çok da fifi...
    YTD.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Bence mb mevduatcilara bahamalarda 1hersey dahil tatil vermesi lazim bu fayislerle[emoji39]

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bence mb mevduatcilara bahamalarda 1hersey dahil tatil vermesi lazim bu fayislerle[emoji39]
    ABD'de faiz kaç?
    Bizim o seviyelere gelmemiz lazım.
    Düşünce bu olunca faiz indirmek şart.
    Dolarcılar iyi coşuyore...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

6. MB faizleri bu yıl düşürecek miş bir tarafimla gülüyorum 😁😁😀

100 bp faiz artışı ile stopaji "0" a çekmek ile aynı yere gelir.

Temmuz Tüfe 18.50 çıkarsa politika faizi 19 yarım puan fark yetmez .
    Son düzenleme : paramanya; 05-07-2021 saat: 12:08.

8. Enflasyon Araştırma Grubu:

ENAGrup Tüketici Fiyat Endeksi Haziran ayında %3.28 arttı.

Son altı aylık enflasyon oranı %19.16 olarak gerçekleşti.

Sadece altı aylığı bu. Yıllığı düşün artık. Bir de reel faiz var diyorlar kelli felli analist ekonomistler. Şaka gibi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 912/1009 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •