Sayfa 913/1000 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1. Ysk, maltepe ilçe seçim kurullarının, tüm oy sayımlarının iptali yönündeki kararını kaldırdı. Kalan sandıkların sayımı devam edecek-aa twitter
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ysk maltepe'de ilçe kurulu oy sayım iptal kararını kaldırdı: Aa

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yıldırım: Tüm oylar sayılsa bu seçimin sonucu tersine döner
    Hasseki de aynını demiş.

Bu kadar yalanı göz kırpmadan nasıl söylüyorlar?

Dolap deyince akp
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Binali Yıldırım: "Seçimde yapılan usulsüzlükler, yanlışlıklar, şaibeler, oy hırsızlıklarıyla sınırlı değil. Daha birçok yanlışlar var."

Yıldırım: "Hepimize düşen, sonucu sükunetle beklemektir. İmamoğlu'na YSK'nin vereceği kararı sükunetle beklemesini bir kez daha tavsiye ediyorum"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: "Bu seçim başlı başına murdar olmuş bir seçimdir. Murdar etin de kavurması olmaz."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım: “MHP ilçe başkanının evine 6 seçmen yazılmış, haberi yok. Kepazeliğin geldiği yere bakın”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım: "Sandık başındaki yapı bu seçimde ittifaktan dolayı farklı olmuştur"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım: "(İmamoğlu'nun maça gitmesi) Doğru bulmuyorum. Amigolukla başkanlık olmaz."

Binali Yıldırım: "(İki bakanın YSK üyelerini aradığı iddiası) İçişleri Bakanı bu iddiayı ortaya koyanlar için suç duyurusunda bulundu."

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım: "ABD'de geçmişte 8 ay sürdü seçimlerin kararı."

Binali Yıldırım: "2014 seçiminde AK Parti adayının oyundan daha fazla oy aldım. Biz düşük oy falan almış değiliz. "

S&p: Türkiye'nin ekonomik paketi liraya güveni yeniden inşa etmek için yeterli değil

Dolar/TL 5.8085

Sayfa 913/1000 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •