Ysk, maltepe ilçe seçim kurullarının, tüm oy sayımlarının iptali yönündeki kararını kaldırdı. Kalan sandıkların sayımı devam edecek-aa twitter
Ysk, maltepe ilçe seçim kurullarının, tüm oy sayımlarının iptali yönündeki kararını kaldırdı. Kalan sandıkların sayımı devam edecek-aa twitter
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ysk maltepe'de ilçe kurulu oy sayım iptal kararını kaldırdı: Aa
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Binali Yıldırım: "Seçimde yapılan usulsüzlükler, yanlışlıklar, şaibeler, oy hırsızlıklarıyla sınırlı değil. Daha birçok yanlışlar var."
Yıldırım: "Hepimize düşen, sonucu sükunetle beklemektir. İmamoğlu'na YSK'nin vereceği kararı sükunetle beklemesini bir kez daha tavsiye ediyorum"
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: "Bu seçim başlı başına murdar olmuş bir seçimdir. Murdar etin de kavurması olmaz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım: “MHP ilçe başkanının evine 6 seçmen yazılmış, haberi yok. Kepazeliğin geldiği yere bakın”
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım: "Sandık başındaki yapı bu seçimde ittifaktan dolayı farklı olmuştur"
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım: "(İmamoğlu'nun maça gitmesi) Doğru bulmuyorum. Amigolukla başkanlık olmaz."
Binali Yıldırım: "(İki bakanın YSK üyelerini aradığı iddiası) İçişleri Bakanı bu iddiayı ortaya koyanlar için suç duyurusunda bulundu."
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım: "ABD'de geçmişte 8 ay sürdü seçimlerin kararı."
Binali Yıldırım: "2014 seçiminde AK Parti adayının oyundan daha fazla oy aldım. Biz düşük oy falan almış değiliz. "
S&p: Türkiye'nin ekonomik paketi liraya güveni yeniden inşa etmek için yeterli değil
Dolar/TL 5.8085
Yer İmleri