Sayfa 913/1000 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Son 2 haftada konut fiyatları tl bazında %10 cıvarında düştü,en büyük etken kira artış sınırlaması ve emlak ilan sitelerinin maliye ye bağlanması etkili oldu.
    Emlakçılar ilan veremiyorlar.

Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kriptocular yuvarlandı. Orada pozisyon almayı ciddi düşünüyorum.

Açık konuşalım. Bazı kagitlar da bana göre pahalı.

Bunların başlıkları kağıdı öven, neden pahalı olmadığını anlatan, yere göğe koyamayan tiplerle dolu...

Patron çıkartmış malı. Halka dağıtıyor.

Halk tam tepede kafaya mal yiyor ve ısrarla övmeye devam ediyor.

Fazla düşünme bu ülkede kafayı yersin dayu.

Prensip olarak patron alıyor işte agresif patron satıyor ise ürkek olurum. Bu nedenle halka arzlara en az 4 çeyrek girmem.

Ben o şekilde kazanmak istemem kazanan öyle kazansın herkesin stratejisi kendine.

Ama ağlayan kişiler olacak net görünüyor

Tam tersi de inanılmaz çok.

Alım fırsatı varken bazı kişiler bölerek veya bilmeyerek sürekli negatif pompalıyor.

Tupras alirken vardı. Aselsan alirken vardı. Tekfen alirken vardı. Hep de benzer tipler. Tukas da var bi tane. Enteresan. Bilerek mi bilmeden mi bunu anlamıyorum ben Allah şahit iyi niyetle yazıyorum yazmayanın günahı kendi boynuna.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunllar üç kişi. Biri indi kaldı ikisi.

Hamal olunca mal vermeyi pek severler.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bunllar üç kişi. Biri indi kaldı ikisi.

Hamal olunca mal vermeyi pek severler.
    Abi salça da devamsin dimi. Senin yazilarin motivasyon oluyor.bi suredir yazmayinca satmis olabilir misin dedim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Borsanın üç gülü diyorsun.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Bu hafta ince bulgura zam gelmiş Migros'da 8,25 TL idi 12,25 TL/kg olmuş. Migros 2x160gr Ton balığı 12 TL'den 34 TL'ye çıkmıştı 26.90 TL'ye gerilemiş.

Ekmek almıyorum ama ince bulgur ile kıymayı birleştirip güzel köfte yapıyorum. Bulgur irmik gibi değil zaten pişmiş bir ürün.

Ekmeğe zam geliyormuş, açık ekmek fiyatı 20.83 TL/kg'ı geçmiş durumda.

>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...150-zam/265828

Resmi tarife olmaksızın 4,5 liraya kadar çıkan ekmek fiyatlarına bir gayriresmi zammın da yarın gelmesi ve İstanbul’un bazı ilçelerinde 240 gram ekmeğin 5 liraya çıkması bekleniyor.

Sözcü.com.tr'den Gamze Bal'ın haberine göre İTO 12 No’lu Ekmek Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Hasan Demir, “Bugün itibarıyla henüz uygulamaya alan yok ama yarından itibaren Kadıköy, Üsküdar ve Ataşehir’deki fırıncılar ekmeği 5 liradan satacak” dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Bilanço sismelerini nereye koyacaksınız peki? Hasilatlar iki kat üç kat olmuş dolar bazlı da diplerde kağıtlar.. kağıtlar toplu dışarıda mal kalmamış bir lot iki lot oynuyor. sermayeler daire parası değil. Çıkmayıp ne yapacaklar?
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Umarım gönlünüze göre olur,kısmetiniz bol şansınız her daim açık olsun.
    Yönetim değişirse Bist deki küçük şirket hisselerinde bu döngü bir daha asla olmaz.(bence)
    Borsalar dahil her şeylerde pandemi ve diğer sebeplerle hormonlu artışlar oldu.

Ytd
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Angry

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu hafta ince bulgura zam gelmiş Migros'da 8,25 TL idi 12,25 TL/kg olmuş. Migros 2x160gr Ton balığı 12 TL'den 34 TL'ye çıkmıştı 26.90 TL'ye gerilemiş.

Ekmek almıyorum ama ince bulgur ile kıymayı birleştirip güzel köfte yapıyorum. Bulgur irmik gibi değil zaten pişmiş bir ürün.

Ekmeğe zam geliyormuş, açık ekmek fiyatı 20.83 TL/kg'ı geçmiş durumda.

>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...150-zam/265828

Resmi tarife olmaksızın 4,5 liraya kadar çıkan ekmek fiyatlarına bir gayriresmi zammın da yarın gelmesi ve İstanbul’un bazı ilçelerinde 240 gram ekmeğin 5 liraya çıkması bekleniyor.

Sözcü.com.tr'den Gamze Bal'ın haberine göre İTO 12 No’lu Ekmek Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Hasan Demir, “Bugün itibarıyla henüz uygulamaya alan yok ama yarından itibaren Kadıköy, Üsküdar ve Ataşehir’deki fırıncılar ekmeği 5 liradan satacak” dedi.

Şok Markette köftelik bulgur 7,95 TL şuan almak isterseniz,

https://www.akakce.com/brosurler/sok...rsatlari-20787
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bilanço sismelerini nereye koyacaksınız peki? Hasilatlar iki kat üç kat olmuş dolar bazlı da diplerde kağıtlar.. kağıtlar toplu dışarıda mal kalmamış bir lot iki lot oynuyor. sermayeler daire parası değil. Çıkmayıp ne yapacaklar?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Resesyon gelenle saten geleceği fiyatlayacak

Sayfa 913/1000 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •