Son 2 haftada konut fiyatları tl bazında %10 cıvarında düştü,en büyük etken kira artış sınırlaması ve emlak ilan sitelerinin maliye ye bağlanması etkili oldu.
Emlakçılar ilan veremiyorlar.
Ytd
Son 2 haftada konut fiyatları tl bazında %10 cıvarında düştü,en büyük etken kira artış sınırlaması ve emlak ilan sitelerinin maliye ye bağlanması etkili oldu.
Emlakçılar ilan veremiyorlar.
Ytd
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Borsanın üç gülü diyorsun.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bu hafta ince bulgura zam gelmiş Migros'da 8,25 TL idi 12,25 TL/kg olmuş. Migros 2x160gr Ton balığı 12 TL'den 34 TL'ye çıkmıştı 26.90 TL'ye gerilemiş.
Ekmek almıyorum ama ince bulgur ile kıymayı birleştirip güzel köfte yapıyorum. Bulgur irmik gibi değil zaten pişmiş bir ürün.
Ekmeğe zam geliyormuş, açık ekmek fiyatı 20.83 TL/kg'ı geçmiş durumda.
>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...150-zam/265828
Resmi tarife olmaksızın 4,5 liraya kadar çıkan ekmek fiyatlarına bir gayriresmi zammın da yarın gelmesi ve İstanbul’un bazı ilçelerinde 240 gram ekmeğin 5 liraya çıkması bekleniyor.
Sözcü.com.tr'den Gamze Bal'ın haberine göre İTO 12 No’lu Ekmek Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Hasan Demir, “Bugün itibarıyla henüz uygulamaya alan yok ama yarından itibaren Kadıköy, Üsküdar ve Ataşehir’deki fırıncılar ekmeği 5 liradan satacak” dedi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bilanço sismelerini nereye koyacaksınız peki? Hasilatlar iki kat üç kat olmuş dolar bazlı da diplerde kağıtlar.. kağıtlar toplu dışarıda mal kalmamış bir lot iki lot oynuyor. sermayeler daire parası değil. Çıkmayıp ne yapacaklar?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şok Markette köftelik bulgur 7,95 TL şuan almak isterseniz,
https://www.akakce.com/brosurler/sok...rsatlari-20787
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri