Originally Posted by admustafa Bayramda alım yapamazsınız Ustad aldim diyor ama??? Myfinans ustad parayami cokecek
Originally Posted by admustafa Bayramda alım yapamazsınız Bayram öncesi olan oldu
Originally Posted by myfinans Bayram öncesi olan oldu O zaman ben de anilar basligini satarim arkadas...
Originally Posted by Webster Ustad aldim diyor ama??? Myfinans ustad parayami cokecek Gitti o zaman paralar üstadım Yarın Bist'te -2 yaparsa fonlarda değer kaybedecek
Originally Posted by myfinans Bayram öncesi olan oldu Gizliden gizliden gidiyorsunuz üstadım
Originally Posted by Webster O zaman ben de anilar basligini satarim arkadas... Newstr size kuruş koklatmaz DH sıcak fırsat takipçisi o
Originally Posted by admustafa Gitti o zaman paralar üstadım Yarın Bist'te -2 yaparsa fonlarda değer kaybedecek Originally Posted by admustafa Gizliden gizliden gidiyorsunuz üstadım Dont cry for me argentina Artık bu şarkıyı söyler dururum.
Originally Posted by Webster O zaman ben de anilar basligini satarim arkadas... Dolar başlığı iyi para eder ona bir gözatın
Forum Rules
Yer İmleri