Sayfa 915/1252 İlkİlk ... 4158158659059139149159169179259651015 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. PowerPC => bak sahtekar 1 kuruş bile vergi vermeyen sporcular da senin kafada. Sorsan hepsi deli gibi vatansever sporcular. Bayrak için ölürüz derler! Ne hikmetse hepsi ABD den İngiltere den ev alıyorlar!

Caner Erkin, Miami de 7 milyon dolara rezidans satın aldı!

http://evdenhaberler.com/caner-erkin...ns-satin-aldi/

Arda Turan, İngiltere'den 22 Milyon TL'ye Ev Aldı

http://evdenhaberler.com/caner-erkin...ns-satin-aldi/

Ayda 250$ maaş alan asgari ücretli şakşakçı sporseverler de kuru ekmeğe, makarnaya, ve bulgur pilavına kaşık atmaya devam ediyorlar. Bu neyin kafası anlamak mümkün değil!

2. ben artik her ay mevduattan gelen faiz ve biraz anaparadan ekleyip dolar alacak...yapacak birşey yok yakalandık en azından biraz dolarimiz olsun...dolar kuru 3.70 sabitledim..güncel kur neyse ordan çıkartıp gelen faizi kur farkına bolecegim...artık kaç dolar gelirse gelsin alacam...artık kendimi böyle tatmin edecek...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

3.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    ben artik her ay mevduattan gelen faiz ve biraz anaparadan ekleyip dolar alacak...yapacak birşey yok yakalandık en azından biraz dolarimiz olsun...dolar kuru 3.70 sabitledim..güncel kur neyse ordan çıkartıp gelen faizi kur farkına bolecegim...artık kaç dolar gelirse gelsin alacam...artık kendimi böyle tatmin edecek...
    güzel düşünce keşke zamanında yapsaydık bunu bende böyle düşünüyorum dolar + altın olarak da faiz getirisi bölünebilir sadece altında alınabilir ! yoksa bu seviyeden full dolara girmek kolay değil yüzde 20 30 girsen ne faydası olacak hikaye !! o değilde parayı arabaya bağlasak o bile tl mevduattan daha çok getiri sağlayacakmış !! betonda balon var diyoruz falan ama iyi semtte 500k ya yeni binalarda kümes alıyorsun fiyatlara bakarsak ! kurbağa gibi haşlanmışız aslında
    yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    güzel düşünce keşke zamanında yapsaydık bunu bende böyle düşünüyorum dolar + altın olarak da faiz getirisi bölünebilir sadece altında alınabilir ! yoksa bu seviyeden full dolara girmek kolay değil yüzde 20 30 girsen ne faydası olacak hikaye !! o değilde parayı arabaya bağlasak o bile tl mevduattan daha çok getiri sağlayacakmış !! betonda balon var diyoruz falan ama iyi semtte 500k ya yeni binalarda kümes alıyorsun fiyatlara bakarsak ! kurbağa gibi haşlanmışız aslında
    yatırım tavsiyesi değildir
    Bitcoin gibi doları tepeden almayın, trene en son binen olursunuz : D.

5e gelir dolar, yüzde 20 burdan kaybedersiniz, yüzde 20de faizden kayıp olur. Yüzde 40 zararın üzerine oturursunuz. Posizyon şuan TLde olsun. 3,5 - 4 arası dolar alınırdı. O iş bitti artık.

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku

5e gelir dolar, yüzde 20 burdan kaybedersiniz, yüzde 20de faizden kayıp olur. Yüzde 40 zararın üzerine oturursunuz. Posizyon şuan TLde olsun. 3,5 - 4 arası dolar alınırdı. O iş bitti artık.
    Bitcoin ile doları karşılaştırmak........

6.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku

5e gelir dolar, yüzde 20 burdan kaybedersiniz, yüzde 20de faizdeden kayıp olur. Yüzde 40 zararın üzerine oturursunuz. Posizyon şuan TLde olsun. 3,5 - 4 arası dolar alınırdı. O iş bitti artık.
    dediğiniz doğru ancak bu dolar öyle ters köşe yaptı ki son 2 yılda bizi 5 seviyesindeyken alan bile 3 senelik mevduat faizini koydu cebine ! umarım yine aynı yanılgıyla hareket etmiyoruzdur

7. Bu krizden en çok yap-işlet ve yolcu-hasta güvencesi ve DOLARLA SÖZLEŞME YAPAN yandaş müteahhit mi karlı çıkıyor?
    Dolar yükseldikçe servetlerine servet katmıyorlar mı?
    Zira, inşaatta demir, çimento vs. bir çok kalem dışa bağımlı değilken gelir ZIPLAYARAK dolar cinsinden olmayacak mı?
    Halbuki TL ile maaş alan halkın satın alma gücü 6-7 ayda yüzde 90 azalmışken.
    Halk maraba ağa ilişkisinde kendi rolünün ne zaman farkına varacak merak ediyorum?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bu krizden en çok yap-işlet ve yolcu-hasta güvencesi ve DOLARLA SÖZLEŞME YAPAN yandaş müteahhit mi karlı çıkıyor?
    Dolar yükseldikçe servetlerine servet katmıyorlar mı?
    Zira, inşaatta demir, çimento vs. bir çok kalem dışa bağımlı değilken gelir ZIPLAYARAK dolar cinsinden olmayacak mı?
    Halbuki TL ile maaş alan halkın satın alma gücü 6-7 ayda yüzde 90 azalmışken.
    Halk maraba ağa ilişkisinde kendi rolünün ne zaman farkına varacak merak ediyorum?
    Hocam halkı salla, halk günde 2 paket sigara içer, nargile içer her hafta. Tüketir de tüketir. Sürekli araba değiştir, telefon değiştirir.

Sayfa 915/1252 İlkİlk ... 4158158659059139149159169179259651015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •