Sayfa 917/1252 İlkİlk ... 4178178679079159169179189199279671017 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Trion ne diyosun altın dip yaptı mı?

Yatırım tavsiyesi değildir...

2. okulda öğrenilen bilgilerin tazelenmesi ve yazılanları okuyanların rahatsız olmamaları maksadıyla tüm forumdaşlara "de eki" ve "de bağlacı"nın yazımı konusunda bilgi vereyim:

- "de eki"nin yazımı (ismin de hali): arabada kalmış, tulumbada su bitti, bende bir sorun yok, sende sorun var, istanbul'da değil, evde su kalmamış...

- "de bağlacı"nın yazımı: hemen de kızma, bırak da gideyim, araba da mı bozulmuş, arabada da mı bulamadın, ben de sevmedim, onu da istemiyorum, çıkar da semerini ye, otur da konuşalım...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Bodrum/Yalıkavak'ta 1 köylü amca var..
    (Yalıkavak'ta inş.müh.arkadaşım ref.)
    arsaları satmış... hala daha az bir şey var..
    Bankada 75 milyon USD mevduat var...

Spekülasyon ve zamanlama..
    TR'de fırsatlar bitmez...

4. Valla tl kredi faiz oranları çok yüksek inşallah düşecektir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

hayal dünyasında yaşamak servetinizi eritir.kafayı kullanın. trollere ona buna inanmayın. tl değer kazanacak demek,ben serveti erittim ama kendimi kandırıyorum demektir.umutabi nin tabiriyle: BETER olmadan YETER olmaz!....

6.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Valla tl kredi faiz oranları çok yüksek inşallah düşecektir.
    bayramda espri yapmak iyidir bir espride benden gelsin fed faiz indirecek dolarda büyük çöküş yakın

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Valla tl kredi faiz oranları çok yüksek inşallah düşecektir.
    slm Ahme,

evet tl krediler çok yüksek inşallah maşallah düşecek ama peşinde tl mevduatlarıda götürecek.

Halkbank, Iran and Money Network
    The operation to curb suspicious money transactions between a number of Turkish and Iranian companies began in 2011. There were at least 11 companies in total that facilitated gold purchase from Turkey and managed money transfers, which reached $87 billion between 2009 and 2012.

Bank Mellat, 40 percent of which is owned by the Iranian government, was a key actor on the Iranian end of transactions, while the companies built solely for this scheme used the Turkish banks of Aktif Bank, Deniz Bank, Kuveyt Turk and Garanti Bankasi for their financial operations.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 917/1252 İlkİlk ... 4178178679079159169179189199279671017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •