Son söz, spor hisseleri adamı çarpar, uzak durun.
Son söz, spor hisseleri adamı çarpar, uzak durun.
güzel maç oldu. bir BJK li olarak TS yi tebrik ediyorum.
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Spor hissesi alacaksanız unutacaksınız, yeri geldiğinde satacaksınız.
BOTAŞ'ın internet sitesinde, Şubat ayı tarife tablosuna göre, konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı, Ocak'ta geçerli olan tarifeye göre yüzde 1 artışla 1000 metreküp doğal gaz için 1.276 lira olarak belirlendi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir tv kanalının iddiası : Galatasaray’ın İngiltere’den transfer yapmak istediği Fernandes’in covid 19 testinin pozitif çıktığı, yarın 17’ye kadar transferin yetişmesi gerektiğinden Galatasaray klübünün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yi arayarak oyuncunun ambulans uçakla getirilmesi icin yardım istedi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Günaydın kafe
İzmir ve çevresinde hissedilen 2 ayrı deprem meydana geldi
Afad: Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında saat 08.46'da 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Yer İmleri