Sayfa 919/999 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. bu arada enflasyon yüzde 40 100 tl seneye 60 tl oluyor bana sorarsan çok kullanılan ürünler dikkate alınsa gıda gibi yüzde 60 ı eriyor da neyse bi gün bunu farkedecekler ve doları yükselticekler 2020 mart ayında s400 aktifleştirilip tv de yayınlanınca abd tarafından bi ses gelir illa fıratın doğusu meselesi daha duruyor ayrıca su57 çıktı birde o kısımdanda abdden bir ses gelir bence borsayı yükseltip mal çıksınlar dolar 6 tl olur yakın zamanda merkez bankasının da vakti gelince bazı şeyleri farkedeceğini düşünüyorum yabancı ucuz dolar almasın diye zorunlu karşılık kararı geldi zaten artık 5.58 altında çok duramaz swap hamlesinde yüzde 24 faiz vardı 5.36 altına inmedi 4.70 muhabbeti hikayeden ibaret onun için türkiyeye sıcak para girmesi lazım onuda hiç bi yabancı fon yöneticisi yapmaz ülkenin şu şartlarında zira hükümet şeffaflıktan çok uzak büyük fonlar o kadar salak değil 30-40 kuruşluk hareketler bazı şeylerin habercisi mal kitliyolar falan diyebilirsiniz fakat 5.76 dan geçen hafta alan adam bile sabırla tutsa satmıyorum ulan dese 6.80 den bigün o kitler karşı tarafa onu bilirim ben şuanki hükümet varken tl de durulmaz 2018 ağustosta tl de kalanların parası yüzde 40 eridi en az bende onlardan birisiyim fed parasal genişleme yaparken bile bu ülkede dolar kuru yükselmiş geçmiş grafiklerde gözüküyor yükseliş yavaşlamış sadece abd verileri iyi son kez bi indirim yaparlar en fazla çünkü faizi çok düşürmeleride iyi bişey değil onlar için cari açığı finanse etmeleri gerekiyor yoksa yine dünyaya saçılan para başlarına bela olacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Boşanmalarin en buyuk nedeni evlenmek
    Elle tutulur tek tarafi yok evliligin
    Hele erken cocuk yapmak
    Gecmis olsun alenichev
    Çok yaşa ya....

SEvdim bunu...

Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku
    Sn alenichev,
    Umarım hepiniz için hayırlısı olur.
    Bahsettiğiniz süreci yaşamış bir forumdaşınız olarak,size önermek istediğim 2 nokta var.
    1-Ne siz ne de eşiniz diyoloğu hiç bir zaman kaybetmemeye çalışın(size ve eşinize akıl veren çok olur,onları bypass etmeniz kritik önemli)
    2-Eğer final kararınız boşanmak olacaksa,kendiniz,eşiniz ve çocuğunuz için mutlaka anlaşmalı bir boşanma gerçekleştirin.

Sevgi ve saygılarımla
    Insallah artik bu olacak yani diyalog. Eskiden bu yonde anlasamoyorduk. Sanki dunyada bosanan tek insanmisiz gibi davraniyordu.

Simdi o da bende bu konuda hem fikiriz.

Valla malta da bosanacaz. Ayrilirken hicbir zorluk cikarmiyorum ve bir talebimde yok. O da herhalde daha fazla ustelemez

Ilk 3 6 ay zor gecer tahminim. Sonra yeni bir baslangicin vermis oldugu heyecan kaplar icimi

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

alenichev dostum sana bi kac tavsiye verecegim , iyi oku ve anlik karar verme..simdi isim var bi ara bakarsin..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5. 2 yaşında evladın var.

Artık senin için çok şey çok farklı.

O evlat kokusuna,özlemine dayanmak her babayiğidin harcı değildir.

Eğer gemileri yakmadıysan bir daha düşün.

6. Alenichev...En iyisini sen bilirsin tabiiki şartlarını...Geçmiş ve hayırlı olsun...Keşke konuşulup düzelse her şey, ilk günküne dönse ilişki...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    KÖtü evlilik ılık biradan da kötüdür bana göre.

İnsan hayatı kötü bir evlilikle heba edilmeyecek kadar kıymetli.

Akıllı uslu insanlar artık buraya kadar diyorlarsa saygı ve kolaylık göstermek lazım.

Evlilik müessesesi bence insanlığın en incelenmesi gereken kurumu....

Neden, Kim, ne amaçla bu kurumu kurdu?

Dinler neden bunu kutsuyor?

Beyaz eşya gibi, ev gibi, taşıt aracı gibi "şey"leri üreten şirketler evlilik kurumunu sonuna kadar destekleseler mantığını anlarım.

Ama belirli bir gelir düzeyinde işi olan, bir insan neden evlenir anlayamam...

Gençleri hemen baş göz etmelerinin nedeni de bu olsa gerek.

Bu arada tam 47 yıldır evliyim...

8. ABD, eğer Honkong'dan elini çekiyorsa, karşılığında bir ödün almış olmalı.

Neymiş bir kaç güne çıkar ortaya.

Sayfa 919/999 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •