Sayfa 919/929 İlkİlk ... 419819869909917918919920921 ... SonSon
Arama sonucu : 7430 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ayasofya borsada her gün takla atacak ki kıza para yetiştirireyim diye
    Ayhan başkanım elde avuçta dersane parası var onu da riske etmiyecem. Kaybedersem çocuğun geleceği de gider.Hanıma üç diş yaptırdık kredi kartı maaşın iki katı geldi. Bir o kadar da pazar kışlık turşuluk gider. Yani net olarak iki maaş eskideyim. Dersane parası ile kumar oynamam ben.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bizim kızın dil sorunu yokki 72 neti vardı
    ondaki sorun tyt kısmıydı
    neyse yerleşti rahat ettik
    1 sene daha stres çekemem
    Benim kızım Türkiye 3'cüsü oldu kps kurumlar arası imtihanında sözlüde eledi iktidar CHP'li olduğum için,valla Ayhan bey bu iktidar başta olduğu müddet bu gençlerimizin işi çok zor,okumasınmı diyecekseniz,okusun tabikii,çünkü bu iktidar kalıcı değil eninde sonunda şutlanacaklar,gençlerimizin önü açılacak,benim kıza gelince isviçre sigortasının internet imtihihanına girdi 9.9 puan aldı isviçre hap gibi kaptı,bir ayağı isviçre bir ayağı Türkiyede,zürih sigortanın yönetiminde md yardımcısı 2500 eurodan fazla alıyor,ek ilavelerlen 3500 vs yaşı 37 evli,bir torunum bile var...

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İyi mi kötü mü yaptık bilmiyorum. Benim kız dersane özel öğretmen olmadan sayısal da 48 bine girdi. Matematik 37 doğru yanlış yok. Fizik kimya biyoloji de biraz eksiği var Türk Dili edebiyatında sıkıntı var. İki üç soru yapmış olsa rahat olacaktık. 48 bin ile veterinerlik eczacılık hemşirelik inşaat mimarlık vs de istemedi kız. Mezuna bıraktım. Dersaneye göndereceğim. Olursa olur. Olmazsa muhasebeci yapar geçerim onu da. Abisi Mali müşavirlik belgeyi alamaz bu da alır oğlana kalacak muhasebe bürosu ile hayatlarına devam ederler diye düşünüyorum.
    Bu veterinerlik dediğin hekimlik mi ?

Bunu tercih etmemesi ilginç.

https://youtube.com/shorts/frmKIjS8K...orKL4Bn_LVS9K7

DÖVİZ DÜŞÜŞÜNÜ GÖRDÜĞÜMDE KIPIR KIPIR OLDUM

Bir efsaneydi Nebati abi damatta fena değildi, emme bu suratsız İngiliz Mehmet çekilmiyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Zeytinyağı başlığı diye daldım, yuhhh... meğer YKS sonuç değerlendirme topiğine girmişim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Zeytinyağı başlığı diye daldım, yuhhh... meğer YKS sonuç değerlendirme topiğine girmişim.
    Arada dolar, altın ile ilgili paylaşım yapanlar da çıkıyor.
    Tuhaf bir başlık oldu burası.
    Dolar ne alaka?
    [emoji23]

7. Migros money bugün yarın zeytinyağlı var sızma iki al biri money iade

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu veterinerlik dediğin hekimlik mi ?

Bunu tercih etmemesi ilginç.
    Abi çocuğun kafada hoc bir şey yok. Yks ye deli gibi çalıştı şunu okuyacak şu bu olacam yok. Bende mezuna bıraktım. Sevmeyeceği bölümü okumasın. Severek isteyerek okusun seçeceği bölümü. Açıkçası benim kız tıp bitirse ondan Dr olmaz. İzleyeceğim bakalım gelişme olacak mı.

Sayfa 919/929 İlkİlk ... 419819869909917918919920921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •