Grubu lider kapamış 50 milyon euroyu kasaya koymuşsun bu orman çocuğu spek kağıdı düşürdü ne o malatyayı yenemedi hassi....lan ordan onun bunun ç........ları .Hep bi dolap hep bi üçkağıt bu kadarmı karektersiz olunur.Bu fiyattan size kağıt yok vereceğim tek şey s.........m olur.
Turu da geçse bile beşiktaş yönetiminin speği aşağı basar. Çünkü yönetim böyle istiyor bu hissede bu kadar key varken yükselmez . bonservis bedeli odememek için vida'yı sözleşmesinin bitmesini bekleyen ve taliska haric geri kalan oyuncuları beleşe alan cimri bir kulüp bize mi para kazandıracak lanet olsun bu takıma
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keşke UEFA da oynasa, belki final oynardı
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJKAS günlük takas
![]()
İşleri güçleri film çevirmek. Bu kagidin sahibi spek mpek değil yönetimin taaaa kendisidir bence. Gologodrinin de dediği gibi cimri pinti basiretsiz ve gozu yatırımcının cebinde pardon eli demek istedim. Elleri o pis elleri Yatırımcının cebinde olan daha görmedim. Yazıklar olsun be size
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ümüğümuzu somurdunuz beeee yıllardır her şeye duş her zaman düş bu nedir ya arkadas. Bi donumuz kaldi almadiginiz alın onu da alında gözünüz doysun
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım kurada Kayseri, Akhisar gibi birr takim çıkmaz. Yoksa bjk nın ümüğünü sıkar
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri