Erkan İzgi yönetim kurulu başkanı
Olmuş yorum yapan kimse yok
Herkes sattimi
Erkan İzgi yönetim kurulu başkanı
Olmuş yorum yapan kimse yok
Herkes sattimi
la şirketteki üstün zekalılar nesıl şirket bilgi formu atıyorsunuz şimdi ERKAN İZGİ nin temiz adını sahtekara mı cıkaracaksınız...ERKAN İZGİ İCRADA GÖREVLİ DEĞİL Mİ ? GENEL MÜDÜRLÜK KİM *DE... ADAM GİBİ KAP ATIN LAN GEVŞEKLER İCRADA GÖREVLİ AYNI ZAMAN DADA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÜSTLENECEK DİYE YADA KİM GENEL MÜDÜRSE ONU YAZIN ..Y.T.D NE ZAMAN DANDİK BİR ŞİRKETTEN KURUMSAL ŞİRKETE DÖNECEKSİNİZ HERHALDE KY İ DOLANDIRMAKTAN ZEVK ALIYORSUNUZ... HADİ ERKAN BAŞKAN DÜZELTİR SU KAP HABERİNİ Y.T.D
biraz twet okkuyum dedim baktım sallamacı pardon salcı youtube kanalında konuşmuş aselsan filan demiş twetır da ne kap yok diye soruyorlar yazdım yanlış soru 2021 aselsanla yaptığınız işbirliğinin sonucu ne oldu diye sormalısınız dedim adam daha kap bekliyor ahanda salcının dediği aselsan anlaşması yıl 2021 Açıklamalar
Şirketimiz ile Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında Aselsan için AC Şarj Cihazları Üretimi konusundaki Çerçeve Sözleşme için gerekli teknik dokümanların oluşturulması'na yönelik olarak tarafların yapacağı görüşme ve çalışmalara zemin yaratılması amacı ile anlaşma imzalanmıştır..y.t.d sonra yatırımcıyı bir süpriz bekliyordu ne mi) onuda siz bulun .y.t.d
şirket bilgi notuna göre sağlık sorunu yaşayan yüksel kardeş icrada görevli,kızı icrada görevli ,fabrika müdürü neşat icrada görevli nerdeyse fabrikanın bekcisi bile icrada görev alacak EEEE ERKAN İZGİ BEY YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLARAK SİZİN GÖREVİNİZ NE SADECE BŞKAN MISINIZ) ACELE CEVAP BEKLERUK KAP TA GÖREV NE GÖREV .İCRADA GÖREVLİ OLMAYAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI MI OLUR? SANKİ GERSAN KURUMSAL BİR ŞİRKETTE
) Y.T.D ...CEBİMİZE GÖZ MÜ DİKTİNİZ ALO Y.T.D
https://www.kxan.com/business/press-...c-information/ MAŞAALLAH GERELLE İLGİLİ O KADAR SAĞLAMSINIZ Kİ KÜCÜK YATIRIMCI HER ŞEYİ İŞ BİTİP HİSSEYİ KÜCÜK YATIRIMCIYA KAKALAMA ESNASIDA DUYOR BU TESADÜF MÜ . Y.T.D su advercharge ile yaptığınız anlaşma icsel bilgi ya bu yıl icin teslimatlar başladımı @erkan izgi bey y.t.d beklik en son kücük yatırımcı mı duyacak bakalım y.t.d
Son düzenleme : ixsir4; 02-08-2023 saat: 13:00.
Bir zamanlar dutluktu [emoji4]
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
*Gersan Elektrik'in vergi dairesine sunduğu tabloda 6 aylık dönem net karı 89.131.160 TL
Yer İmleri