Sayfa 920/1122 İlkİlk ... 4208208709109189199209219229309701020 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. https://www.bbc.com/turkce/articles/c9950q2xze0o

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bende artık aynı moddayım..A.q Alt tabakaya durum iyi değil ; kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı torunlarınızın geleceğini düşünün dedikçe onlarda "Nasıl koyduk" diyorlardı...Şimdi kim kime koyuyor ...

Olay sadece ekonomi değil ki her sınav sonrası bir şaibe falan çıkıyor...Adam kendini düşünmediği gibi kendi soyunun geleceğinin çalınmasını da umursamıyor...Hele Üniversitede Okul başarı puanı uygulaması tam bir ayrımcılık..Özel okul 100 puan verirken garibanın çocuğu Devlet okulunda 70 ortalamayı zor tutturuyor sonra yerlleştimede hooop özel okul öğrencisi ilk sıraya yerleşiyor...

Kısaca elek olmuş bir sistem var...

Sii.......... edin gitsin , onları savunmak bize mi düştü....a.q
    Dogru.. Bireysel dusunmek, bireyci olmak zorundayiz..

Kendimizi kurtarmaya bakmaliyiz amma velakin kurtulus kolektif olmak zorunda..

Tek basina kurtulus yok...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Bunlar bir kumar oynuyor.ya tutarsa.peki tutmazsa ne olacak.?

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Tcmb'nin IBOR adını verdiği Referans faiz oranı var. Aylık %1.25 (Kredi kartı akdi faiz oranı da bu referans orana 55 bapuan eklenerek bulunuyor)Tcmb politika faizi değiştiğinde referans faiz oranı değişiyor mu?(Böylelikle Kredi kartları azami akdi faiz oranı da değişecek mi?)
    Twitter'da @e507 değinmiş konuya kredi kartı akdi faiz oranı da düşecek. Şu an aylık %1.8 olan oran %1.69-%1.7 civarı bir yere düşebilir. Kredi kartı ile taksitli alışveriş yapmayı düşünenler için %80 enflasyon olan bir yerde iyi oran bence. Yıllık %22'ye geliyor bileşikte
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dogru.. Bireysel dusunmek, bireyci olmak zorundayiz..

Kendimizi kurtarmaya bakmaliyiz amma velakin kurtulus kolektif olmak zorunda..

Tek basina kurtulus yok...

Syg,
    Sende haklısın ama adam Kurtulmak istemiyorsa hatta soyunun da dikilmesini istiyorsa bizde mi kendimizi uçurumdan atalım...Uçurumdan atlamak isteyenin yolu açık olsun....

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sana göre herkes ters yönde borsada olan ;kkm de olan dolarda olan ticaret yapan ;gayrimenkule yatıran .bes e giren yatirim fonu alan .nasıl olacak bu iş ??
    Çoğu gitti.!!!
    Azı kaldı.!!!
    Merak etme.!!!
    Batık Sisteme arkasını.!!
    Yaslayıp;
    Gece yatağa zengin girip .!!!
    Sabah uyandığında zügürt olarak.!!
    Uyanacaklar.!!!
    Bu ülkede akıllı adamlar .!!
    Hep yurtdışına batıya kaçıyor.!!!
    Sebebi nedendir???
    Suidi Arabistan, katar, birleşik Arap emirliklerine göç eden (Sedat Peker) hariç adam görmedim.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Ülkede kaos var.!!!

7. Çocukluk arkadaşımın annesini gördüm oğluna pıhtı atmış 10 gündür Yoğun bakımda .

Haftanın 6-7 günü aralıksız yoğun çalışıyormuş .

Ayda 2 gün sadece izin kullanıyormuş yoğun iş temposu ve stres çağımızın hastalığı bu yüzden beyaz yakalığı 8 sene evvel bıraktım 30 yaşında bile değildim

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benim tanıdığım var 9-10 haneli bünyamin sahibi şu anda .

Ama adam zenginleştikçe kibirleşiyor işi öğreten el ayak olan kişilere bile değer vermiyor .

Bazılarını çok para bozuyor demek ki

Duduyu şahsen tanımadığım için birşey diyemem o konu hakkında
    Sn. Pscyokinesis gecen gunde yazmistiniz bu tanidiginiz kisiyi. O zaman da merak etmistim ve sormamistim. Bir sakincasi yoksa eger ne is yapiyor bu kisi acaba ? Kapalicarsida kuyumcu olabilir mi veya emlak zengini bir müteahhit olabilir mi ?

Sayfa 920/1122 İlkİlk ... 4208208709109189199209219229309701020 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •