Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Hukumetin yerinde olsam Sahenkler araciligi ile VW firmasina haber yollardim. Devlet olarak size Her hangi bir arazi tesvigide vermiyecegiz..... Eger yinede TR de fabrika kurmaktan vazgecerseniz size bundan sonra TR de araba sattirmayiz desinler....Ayrica Sahenklerin kulaginida biraz ceksin...,Kizim sana soyluyorum, gelinim sen dinle..,,
Boyle bir durum soz konusu olursa sizce sonuc ne olabilir ??
Ya abartin bey
Dogus tan gayri
Vw olarak dusun vosvogen ag
Dunyadada 350 tane ulke var
İclerinde yeni yatirima
Tek bir tane
Hibe arazi
Vermeyecek olan
Cikar mi?
Sence
Diyelim cikti
Vosvogen
Gidip cebinden para verip cikarip o arsaya
Oraya fabrika kurucak kadan degisik mi?
Yoksa hibe arsayi mi tercih etmeli?
Son düzenleme : Moruk; 04-09-2019 saat: 19:21.
82 milyonluk otya duzey gelire sahip bir ulkede en cok satilan araba VW....TR, VW araba satisinda dunyada ilk 10 da ...
Ayrica bir cok baska kriterlere gorede TR sadece Bulgaristan ve Cekya ya gore degil butun alternatif ulkelere gore VW icin yatirim acisindan daha avantajli gorunuyor..
Bu sartlara haiz dunyada kac tane ulke var acaba i ?..
VW, belkide hukumetten bazi onemli tesvikleri koparmak icin isi agirdan aliyor.
...Hukumet VW'ina degindigim tarzda tehdit dolu bir uyari gonderirseydi firma TR de yatirim kararini coktan vermis olurdu diye dusunuyorum.
Bi animi annatayim siz genc arkadaslarin kulagina kupe olsun madem sene 1963 nivyorkta birlesmis milletler binasindayiz manhattan da
Gaztelerdeki guncel konulari inceliyoz
O donem belediye baskani major italyan asilli
Kentteki genelev umumhaneleri kapatacak muthis bi muhalefet var ama
O da ne italya dan ziyarete Papa gelir hos gelir
Ucaktan iner topragi oper alnini kor secde eder yani sonra bunu basin odasini alinca
Papa nin ilk sorusu
Ve sabah gazte mansetleri?
"Nivyork ta kerane var mi?" papa efendinin heyecanla sordugu ilk sual
Surmanset
Bugün çok kısa bir süre için bakabildim foruma. Ciddi troll yapmıştı başlık. Neyse mod temizlemiş, güzel olmuş.
Poza 30-40-30 ile devam ediyorum. Tek cent döviz, mg altın ve gümüş satmadan. TL yi dün sıfırlamıştım. Özellikle Gümüş, kısmen de altın portföyü ihya etti, dövizin kaybının 5 katı kar getirerek.
Bol kazançlar.
Yer İmleri