Sayfa 923/1252 İlkİlk ... 4238238739139219229239249259339731023 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    "Utangaç yandaş" tadında bir yazı olmuş. Memleketi ekonomik olarak uçurumun kenarına getiren sorumlu yöneticilere sitem, canı yandığı için kendince feryat eden vatandaşa hakaret.. Adaletinizi yesinler.

yandaş tanımlaması oldukça ağır olmuş,
    2007 ve 2008 de kurulan çadır tiyatrolarında canı yanan,
    kardeşlerini ve dava arkadaşlarını kumpasa düşüren
    ahlaksızca ,hukuksuzca
    yargılayıp kimliklerine ve kişiliklerine saldıran bu yapıya tavrı olan bir kişiye
    utangaç yandaş tanımı cidden çok ağır olmuş.....

bu yapı ,
    paramızdan evvel canımıza kastetti....
    o zaman neredeydiniz ....

tatlı tatlı paranızı mı sayıyordunuz...
    Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 23-08-2018 saat: 02:01.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    yandaş tanımlaması oldukça ağır olmuş,
    2007 ve 2008 de kurulan çadır tiyatrolarında canı yanan,
    kardeşlerini ve dava arkadaşlarını kumpasa düşüren
    ahlaksızca ,hukuksuzca
    yargılayıp kimliklerine ve kişiliklerine saldıran bu yapıya tavrı olan bir kişiye
    utangaç yandaş tanımı cidden çok ağır olmuş.....

bu yapı ,
    paramızdan evvel canımıza kastettiler.
    o zaman neredeydiniz ....

tatlı tatlı paranızı mı sayıyordunuz...
    Sizn siyasi özgeçmişinizi bilmiyorum. Tiyatro, kumpas söylemlerinizden de bir şey çıkaramadım.

Benim bildiğim tek şey iktidarın yılbaşından beri züccaciye dükkanına girmiş bir fil gibi davranarak ekonomiyi harabeye çevirdiğidir. Siz de burda bu beceriksizliğe hikmetler yükleyen yorumlar yapıp duruyorsunuz. İşte buna ben "utangaç yandaşlık" derim. Sizin kendinizi bunlara beğendirememiş olmanız bu gerçeği değiştirmez.

Medya esir alınmış, dolar 7.22 Tl'ye çıkıncaya kadar medyanın % 95'i bu gelişmeyi duyurmadı bile. Sonra birden bire millete "dolar üzerinden Türkiye'ye operasyon çekildiği" söylendi. Hükümet doların yükselmesini istiyorsaydı niye haberini yapıp yükselişi desteklemedi? Niye Merkez Bankası doların değeri artmalı deyip kendisi de alıma geçmedi?

Hükümet ne yaptığını bilmez durumda bir o yana bir bu yana savrulup duruyor. Siz de burada bu şaşkınlığı kutsayacak yorumlar yapıp duruyorsunuz.

Burada bir arkadaşımızın dolar şu olacak demesinin etkisi bu sayfayı okuyan insanlarla sınırlı kalır. Biraz sert yazmışsa sinirleri bozulmuş der geçeriz. Paniği ise "b planımız c planımız var" diyenler çıkarır. Erdoğan bu lafı ettiği zaman ben bu başlık altında aynı dakikada bu lafın tehlikeli olduğunu yazdım, hiç bir yerden bir şey okumadan üstelik ve de ilave ettim piyasalar açılmadan düzeltme gelmesi gerekir diye. Gece yarısı hem Erdoğan'dan hem de Damat'tan beklediğim açıklamalar geldi de ertesi günkü çöküş önlendi.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Sizn siyasi özgeçmişinizi bilmiyorum. Tiyatro, kumpas söylemlerinizden de bir şey çıkaramadım.

Benim bildiğim tek şey iktidarın yılbaşından beri züccaciye dükkanına girmiş bir fil gibi davranarak ekonomiyi harabeye çevirdiğidir. Siz de burda bu beceriksizliğe hikmetler yükleyen yorumlar yapıp duruyorsunuz. İşte buna ben "utangaç yandaşlık" derim. Sizin kendinizi bunlara beğendirememiş olmanız bu gerçeği değiştirmez.

Medya esir alınmış, dolar 7.22 Tl'ye çıkıncaya kadar medyanın % 95'i bu gelişmeyi duyurmadı bile. Sonra birden bire millete "dolar üzerinden Türkiye'ye operasyon çekildiği" söylendi. Hükümet doların yükselmesini istiyorsaydı niye haberini yapıp yükselişi desteklemedi? Niye Merkez Bankası doların değeri artmalı deyip kendisi de alıma geçmedi?

Hükümet ne yaptığını bilmez durumda bir o yana bir bu yana savrulup duruyor. Siz de burada bu şaşkınlığı kutsayacak yorumlar yapıp duruyorsunuz.

Burada bir arkadaşımızın dolar şu olacak demesinin etkisi bu sayfayı okuyan insanlarla sınırlı kalır. Biraz sert yazmışsa sinirleri bozulmuş der geçeriz. Paniği ise "b planımız c planımız var" diyenler çıkarır. Erdoğan bu lafı ettiği zaman ben bu başlık altında aynı dakikada bu lafın tehlikeli olduğunu yazdım, hiç bir yerden bir şey okumadan üstelik ve de ilave ettim piyasalar açılmadan düzeltme gelmesi gerekir diye. Gece yarısı hem Erdoğan'dan hem de Damat'tan beklediğim açıklamalar geldi de ertesi günkü çöküş önlendi.

bak utangaç yandaş 13 ağustos tarihinde ne yazmış kendi facebook sayfasında,

13 Ağustos, 06:18 ·
    A Planı :
    Toplumun yarısını ötekileştirmek
    yandaşa destek
    olmayana köstek
    Şehitleri bile birbirinden ayırmak
    senin şehidin,benim şehidim

Bilimden
    Felsefeden
    Eğitimden
    Teknolojiden
    Üretimden
    Sanattan
    Laiklikden
    Demokrasiden
    Hukuk dan
    Ahlak dan
    uzaklaşmak.

Senin seçmenin bile sana güvenmiyorken

B ve C
    Planların dan ne hayır görebiliriz ki !!!!

A planı nın sonuçları ortada iken
    B planı stagflasyon
    C planı da olsa olsa moratoryum olur

Sayın başkanım

sosyal medyadan kendi açık kimliğiyle bunu paylaşan adam utangaç yandaş ise,

diğerlerine ne yakıştırmalar yaparsınız ........

ayrıca 2008 de yaşanan tiyatro kumpas size bir şeyler anlatmıyorsa ve hatırlatmıyorsa
    dünyadan kopuk yaşadığınızın resmidir....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bak utangaç yandaş 13 ağustos tarihinde ne yazmış kendi facebook sayfasında,

13 Ağustos, 06:18 ·

sosyal medyadan kendi açık kimliğiyle bunu paylaşan adam utangaç yandaş ise,

diğerlerine ne yakıştırmalar yaparsınız ........
    Demek ki hem nalına hem mıhına vuruyorsun. Utangaç derken kastettiğim de buydu. Tarzın çok da makbul değil.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Dahası olmaz diye düşünüyorum yüklü sermayeler 7 olunça çoğunu çıkmıştır. Belki 5 yada 4 liradan girebilirler bu süreçte ucuz banka hisselerine yönelebilirler. Zira 20,30 olacak demek ülkeyede açık ihanet olur. Ne yani siz zengin olacaksınız da vatandaş ekmek bulamayınca siz o paraları nasıl tahsil edeceksi iz ki

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

Yabancı paraya yatırım aracı olarak bakılamaz istiflenen döviz üretim yok ise anlamsız olur

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Demek ki hem nalına hem mıhına vuruyorsun. Utangaç derken kastettiğim de buydu. Tarzın çok da makbul değil.
    bu son ifadeniz olan
    hem nalına hem mıhına...
    konunu anlam ve bütünlüğünden saptığınızı algılıyorum...

sizin için hayat sadece para ve maddiyat ise
    sizin eşeğiniz kancık olsun
    siz haklısınız o zaman diyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku

Hükümet ne yaptığını bilmez durumda bir o yana bir bu yana savrulup duruyor. Siz de burada bu şaşkınlığı kutsayacak yorumlar yapıp duruyorsunuz. en yüksek faiz veren banka

Söylemlerinize katılıyorum hocam. Ve uzaktan takip ediyorum yazışmaları.

Sayfa 923/1252 İlkİlk ... 4238238739139219229239249259339731023 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •