Sayfa 923/1001 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Fonu Tefas'a açsınlar, limit koysunlar.
    Bir zahmet iletiniz.
    Tefas ın alt yapısın yüzde 20 başarı primini fon fiyatından düşemediği için Tefasa açılma durumu olmayacakmış.

Alıntı Originally Posted by PEMFIGUS Yazıyı Oku
    Merhabalar, IAR yatırımımda 4. ay . 2,03 maliyet ve bugünkü değer 3,69. Fonun performansı %82 ..Oldukça güzel performans.. Portföyümün kendi yönettiğim kısmını da bu fona aktarmayı düşünmeye başladım. Yöneticilerine teşekkür ediyorum..
    İyi fikir. Benim maliyette 2,50 civarı. Siz tam zamanında girmişsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Her gün sabah ilk işim bir nescafe eşliğinde, günlük getirilere bakıp excel tablolarıma dataları falan girmek .
    Günlük getiri bakmak keyifli geliyor bana.
    Yüzdeleri yazıyorum tarihi verilerimi falan güncelliyorum, çocuk gibi oynuyorum rakamlarla falan.. Yok haftalık ortalamalar, yok günlük sapmalar, bin çeşit şey hesaplıyorum. Rakamlar, sayılar, yüzdeler, grafikler falan takıntım biraz.
    Sonra viop trade'e başlıyorum
    Haftasonu çok sinirli oluyorum, ve sıkıntıdan patlıyorum çoğu zaman. Orada da netflix kurtarıyor.
    VİOP u nasıl öğrenebiliriz?

4. Avrupa MB’nın destek paketinden sonra Avrupa hisseleri gidebilir
    Avrupa hisseleri içeren AFV’yi takibe alalım

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Avrupa MB’nın destek paketinden sonra Avrupa hisseleri gidebilir
    Avrupa hisseleri içeren AFV’yi takibe alalım
    Bu güzel bir fikir.
    İçeriğine bakalım bir.
    Uçarsa uçak uçmaz fon uçar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6. IAR'nın ve istanbul portföy'ün serbest fonlarının tefaştaki fiyatı giydirilmiş brüt fiyat. Daha önce konuşup detaylı bilgi aldım daha önce. Orada yazan getirinin mevduat + %10 kısmından fazlasından %20 prim kesiyorlar.
    Son düzenleme : hellistheothers; 23-07-2020 saat: 13:12.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    IAR'nın ve istanbul portföy'ün serbest fonlarının tefaştaki fiyatı giydirilmiş brüt fiyat. Daha önce konuştum. Detaylı olarak bilgi aldım daha önce. Orada yazan getirinin mevduat + %10 kısmından fazlasından %20 prim kesiyorlar.
    Yanlış biliyorsunuz. KYD repo getirisinin üzerindeki getirinin %20 si performans primi olarak kesiliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by PEMFIGUS Yazıyı Oku
    Yanlış biliyorsunuz. KYD repo getirisinin üzerindeki getirinin %20 si performans primi olarak kesiliyor.
    Ben ne yazmışım ? Kyd mevduat endeksinin üzerindeki getirinin %20'si kesiliyor. Dolayısıyla tefaştaki fiyatlar ve getiriler brüt yani prim kesilmemiş fiyatlar. Bu halde bile çok iyi. Ona itirazım yok. Ama doğru bilgi vermekte yarar var. An itibarıyla telefondayım Kaan Beyle.

Sayfa 923/1001 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •