Sayfa 923/1000 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Kaç gündür tv lerde 128 milyar dolar olayı ile boğazından yakalanmış dayağın allahini yiyecek olan iktidar sözcülerinin ana savunma argümanları önce şu amirallerin bildirisini konuşalım oluyor.darbe isteyenlere lanet olsunla başlıyor malum odaklar gene işbaşında falan
    . Şimdi amirallerin bilmeden yapmış oldukları yardımın gazi kesilmesine rağmen 128 milyar olayı devam ettiğinden engin altay hemen yardıma koştu reisin sonu menderese benzemesin falan diyerek iktidara bir hafta daha yetecek argümanı verdi.tabi çok iktidarı sikistirirsak olmaz konsepte aykırı.hey allahım adamları boğazından yakalamışsın 128 milyar doları açıklayamıyorlar habire saçmaliyorlar ordan yüklen işsizlik de açlık de yok illa ya irtica diyeceksin ya darbe adamlar kendi tabanlarina konuşacakları şey bulmuş olacaklar.

2. Hem kendi ulusunu iligine kemigine kadar soyacak, onu askida ekmege muhtac edeceksin.

Hem de behey beyinsiz, bunlar elde kilic, Islam'a nasil saldiriyorlar, gormuyormusun diyeceksin.

Bak simdilerde Misir'la anlasma derdine dustu, ne Mursi kaldi ne Rabia.

Yeterki orada otursun, soyguna devam etsin.

3. Programdaki sözlerinde Erdoğan a herhangi bir saldırı olmadığını ifade eden Altay, bugün yazılı açıklama yaparak, Dün akşam KRT Televizyonunda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürünün Büyük Atatürk ün eseri Nut'ku yasaklaması üzerine, merhum Adnan Menderes in Atatürk ü Koruma Kanunu çıkarmak zorunda kaldığı süreci anlattım. Ve orada bir temennimi paylaştım dedi.

Daha sonra sosyal medya üzerinden kendisine yönelik trol saldırısı yapıldığını ifade eden Altay, Bugün gördüm ki, trol aklı Sarayı ve AK Parti yi esir almış. Cumhurbaşkanı şapkası bulunan sayın Erdoğan, sözlerimi açıkça çarpıttı.

Bir yalandan bir çarpıtmadan medet umdu. Erdoğan, bana atfen benim akıbetimin de Menderes'in akıbeti olabileceğini ümit ettiğini söylüyor dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-yanit-1829947

Korkarim bir takim herbokalog yalakalar da oyle anlamis.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kaç gündür tv lerde 128 milyar dolar olayı ile boğazından yakalanmış dayağın allahini yiyecek olan iktidar sözcülerinin ana savunma argümanları önce şu amirallerin bildirisini konuşalım oluyor.darbe isteyenlere lanet olsunla başlıyor malum odaklar gene işbaşında falan
    . Şimdi amirallerin bilmeden yapmış oldukları yardımın gazi kesilmesine rağmen 128 milyar olayı devam ettiğinden engin altay hemen yardıma koştu reisin sonu menderese benzemesin falan diyerek iktidara bir hafta daha yetecek argümanı verdi.tabi çok iktidarı sikistirirsak olmaz konsepte aykırı.hey allahım adamları boğazından yakalamışsın 128 milyar doları açıklayamıyorlar habire saçmaliyorlar ordan yüklen işsizlik de açlık de yok illa ya irtica diyeceksin ya darbe adamlar kendi tabanlarina konuşacakları şey bulmuş olacaklar.
    Ben muhalefete eleştiri yapınca yanlışanlaşılıyorum...CHP iktidar olmak istemiyor ..AKP nin bastonu olmaya devam etmek herkesin işine gelir...Mesela yıllarca hemşerim G.Tekin Genel başkan yardımcısı görevini sürdürdü...Bu adamın backround nedir hangi konularda uzmandır ya bu tip adamlara bu pozisyonları nasılveriyorlar ...Çaycı olarak göreve başlayıp G.B yardımcısı olduğuna dair bir sürü rivayet var...Neyse CHP değilde belki İmamoğlu ve arkasındaki İlörgütü bu işi koparırlar diye ümit ediyoruz....

İbrahim Melih Gökçek
    @06melihgokcek
    7⃣TÜRKİYE DE CHP’NİN TOPLU OLARAK BORSAYI ÇÖKERTMEK İÇİN YAPTIĞI EYLEMİ ABD’DE YAPSANIZ, DEVLET SİZİ BİTİRİR.

BORSA DA ZARAR EDEN TÜM VATANDAŞLARA ÇAĞRIMDIR.
    BU GECE ÖRNEK DİLEKÇELERİ ATACAĞIM.

BORSA DA ZARAR GÖREN HERKES SAVCILIK’A, MASAK’A VE SPK’YA ŞİKAYET DİLEKÇESİ YAZSIN..
    https://mobile.twitter.com/06melihgo...30254779781122
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kanada multecisi gene bize muhalefet dersi veriyor.kanadalisin sen bizim içişlerimize karışma .

7. ..engin altay hemen yardıma koştu reisin sonu menderese benzemesin falan diyerek iktidara bir hafta daha yetecek argümanı verdi.

Hayir o oyle degil.

Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürünün Büyük Atatürk ün eseri Nutuk u yasaklaması üzerine, merhum Adnan Menderes in Atatürkü Koruma Kanunu çıkarmak zorunda kaldığı süreci anlattı..

Senin yazdigin sekle ceviren Tayyip.

Once okumayi ogren, sonra CHP'ye bok at.

Önemli olan zaten algıdır.koca amiralsin

gecenin bir saatinde bildiri yayınlarsan içinde kuran ayetleri olsa yanlış anlaşılır.o kadar kurmay aklı bunu akledemediyse elbet kızacağım.diger konuda öyle menderes ve tayyibi aynı cümlede geçirirsen adamlara algı fırsatı tanırsın.ama sen kanadalı olduğundan bunlara kafan basmaz.bizim memleketin gerçekleri bunlar senin kaFan basmaz

Sayfa 923/1000 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •