Sayfa 925/1000 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bende satılacak döviz yok hepsi TL mevduatta.

Hiç döviz almadım. Hep döviz sattım.

Son 19 yıldır bu hiç değişmedi.

son 19 yılda:
    1.85TL'den de euro sattım.
    2.96TL'den de
    6.88TL'den de

Elde ettiğim dövizi TL mevduata dönüyorum.
    Nasil oluyor o iş, Con Ahmedin devirdaim makinesi döviz almadan satabiliyor?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Ordu Valisi'ne sözünün hesabını seçimden sonra vereceksin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran İstanbul seçimine 5 gün kala yaptığı açıklamada, Millet İttifakı'nın Adayı Ekrem İmamoğlu'na yönelik olarak "Ordu Valisi'ne sözünün hesabını seçimden sonra vereceksin" dedi.

Valimize 'it' dedi, seçimden sonra bunun hesabını vereceksin. Bunun yanıdakiler benim polislerime ******** dedi. Biz ne valimize it dedirtiriz, ne de polisimize ******** dedirtiriz. Utanmıyor mısın ya, bunların hesabını soracağız. Herkes yerini haddini bilecek. "

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yurtdışından ticaretten kazanıyodur...yada Almancıdır...

4. amk valisi vatandaşa gavat derken hesap sormuşmu A.K partisinin lideri

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1994-2006 yılları arasında yurt dışındaydım.

1999 yılından itibaren döviz geliri elde etmeye başladım.

2004 yılı sonrasında da bulunduğum ülkeden müteşebbis olarak ihracat yapmaya başladım. (Çin, Türkiye v.b ülkelere)

2006-2010 yılları arasında da hem Türkiye hem de yurt dışından döviz geliri elde ettim.

2010 yılından itibaren de Türkiye'de imalat ve ihracat yaparak döviz geliri elde ediyorum.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Ordu Valisi'ne sözünün hesabını seçimden sonra vereceksin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran İstanbul seçimine 5 gün kala yaptığı açıklamada, Millet İttifakı'nın Adayı Ekrem İmamoğlu'na yönelik olarak "Ordu Valisi'ne sözünün hesabını seçimden sonra vereceksin" dedi.

Valimize 'it' dedi, seçimden sonra bunun hesabını vereceksin. Bunun yanıdakiler benim polislerime ******** dedi. Biz ne valimize it dedirtiriz, ne de polisimize ******** dedirtiriz. Utanmıyor mısın ya, bunların hesabını soracağız. Herkes yerini haddini bilecek. "
    İmamoğlu'yla sandıkta rekabet edemeyeceğini anlamış, yargıyla tehdit ediyor. Millet iradesi İmamoğlu derse kimsenin gücü millet iradesinin üzerinde değildir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    1994-2006 yılları arasında yurt dışındaydım.

1999 yılından itibaren döviz geliri elde etmeye başladım.

2004 yılı sonrasında da bulunduğum ülkeden müteşebbis olarak ihracat yapmaya başladım. (Çin, Türkiye v.b ülkelere)

2006-2010 yılları arasında da hem Türkiye hem de yurt dışından döviz geliri elde ettim.

2010 yılından itibaren de Türkiye'de imalat ve ihracat yaparak döviz geliri elde ediyorum.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
    Geliri TL olan yarışmacı arkadaşlar zaten baştan ve hepten kaybetti. [emoji4]

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    imamoğlu'yla sandıkta rekabet edemeyeceğini anlamış, yargıyla tehdit ediyor. Millet iradesi imamoğlu derse kimsenin gücü millet iradesinin üzerinde değildir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!
    erdoğan ekremle değil kendinden nefret edenlerle yarışıyor, ahmet , mehmet de olsa farklı bir şey olmazdı, kabul edin ki o iyi bir solcu değil betoncu.

Sayfa 925/1000 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •