Sayfa 926/1003 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Böyle bir dedikodu var...
    https://twitter.com/MstSelanik/statu...s4JgKEJiA&s=19

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    3600 eyt olur emekli memur maaşları ciddi zam gelir (%30-50)elektrik ve doğalgaza %50-100 den çok aşağı zam gelir hatta zam olmaz, mazot ve benzin de bu şekilde giderse kesin seçim olur.

2. 2019 da petrol 20 dolar. Dolar kuru 5 TL. Benzin mazot da 5 ye yakın iken. Bugün benzin mazot 2019 a mukayese edersek 45 TL olmalı.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Erken seçim hikaye.Siyasi olur yazarlığı olan bunu çok rahat görür.Anketler dipteyken ,ekonomi berbat iken seçime neden gitsin

en azından 3600,eyt vs. yaparak gitmek ister.
    Haziran ayı aşağıda özetlediğim maddeleri hayata geçirmek için yeterli bence. Geçen gün de yazmıştım yılbaşında ücretlere en az %30 zam bekliyorum. Eyt, 3600 ek gösterge ve güçlü bir faiz arttırımı (bir yabanci kurum 1. Çeyrek sonunda mb'nin faiz artıracağını belirtmişti) ile doların düşürülmesi gibi aksiyonlar ardı ardına alinarak bir rüzgar estirilebilir. Psikolojideki "Doruk Sonu" tezi çalıştırılır.Halk yıllardır yediği dayağa göre değil de son 2-3 ay içinde yaşadıklarına göre oy verir. En azından küskün AKP seçmeni geri kazanılabilir. Böylece a.k. partisi kendi açısından seçime en avantajlı bir şekilde gitmiş olur.

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bence imkansıza yakın çünkü şu an akp lehine olan hiçbir gelişme yok...bu ortamda seçime gitmek zaten ben gidiyorum bari erkenden kalkayım masadan demektir...

haaa olurda böyle bir karar alınırsa bence satış gelir borsaya çünkü bademlerin pozu var...bir an evvel nakite dönmek isterler diye düşünüyorum...ama bence seçim meçim olmaz...

olması için en iyi ihtimalle çok kısa sürede eyt, 3600 ek gösterge bilmem ne yani tribünlere oynayacak ne kadar koz varsa oynanması lazım...

ben ihtimal vermiyorum...erken seçime yani...

ama burası TR bu kadarda olmaz dediğimiz her şey oluyor...
    Yalnız şu da var, bu gidişle 2023'e kadar mevcut oy oranı da eriyecek. Onun için bu oran tamamen sıfırlanmadan bir serap gibi geçici sanal bir bahar ortamı yakalanıp fırsata çevrilmek istenebilir mi acaba?

5.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Erken seçim değil, baskın seçim olur... Rakip hazır değilken daha aday bile belirleyememişken(açıklamamışken yada) tak ilan eder ve takriben yapar seçimi...
    Fatih Altaylı da yazmış. Oradan çıkardığım sonuç belediye başkanları olmayacak. Şayet belediye başkanlari aday olursa Kılıçtaroglu Chp devri biter. Bence Kılıçdaroğlu Abdullah Gül, Haşim kılıç yada toplumda karşılığı olan biri olacak. Bunlar etkisiz olurken bakanlar etkili olacak. Akşener Kılıçtaroglu CB yardımcısı yada İçişleri bakanı, adalet bakanligi ile birlikte. Babacan ekonomi bakanı, Karamollaiglu sanayi bakanı, Davutoğlu dışişleri bakanı gibi dağıtım olur.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    2019 da petrol 20 dolar. Dolar kuru 5 TL. Benzin mazot da 5 ye yakın iken. Bugün benzin mazot 2019 a mukayese edersek 45 TL olmalı.
    https://www.globalpetrolprices.com/g..._prices/#hl119

Benzinden neredeyse hiç vergi almayan bizim devletimiz.

Ondan dolayı artık Bulgar ve Gürcüler gelip bizden depoyu dolduruyor.

Eskiden tersiydi.

7.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Haziran ayı aşağıda özetlediğim maddeleri hayata geçirmek için yeterli bence. Geçen gün de yazmıştım yılbaşında ücretlere en az %30 zam bekliyorum. Eyt, 3600 ek gösterge ve güçlü bir faiz arttırımı (bir yabanci kurum 1. Çeyrek sonunda mb'nin faiz artıracağını belirtmişti) ile doların düşürülmesi gibi aksiyonlar ardı ardına alinarak bir rüzgar estirilebilir. Psikolojideki "Doruk Sonu" tezi çalıştırılır.Halk yıllardır yediği dayağa göre değil de son 2-3 ay içinde yaşadıklarına göre oy verir. En azından küskün AKP seçmeni geri kazanılabilir. Böylece a.k. partisi kendi açısından seçime en avantajlı bir şekilde gitmiş olur.

Bende aynı düşüncedeyim. Yalnız %30 zam yapılır elektrik ve doğalgaza da gereken zam olursa kurtarmaz.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    https://www.bloomberght.com/socgen-2...elledi-2292372
    Faiz artırımı beklentisi ile ilgili haber.

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 926/1003 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •