Sayfa 926/1019 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aslında şurdan alıyordum da iş kontrolden çıkınca vazgeçtim, market yağlarına kaldım.
    https://www.nerminhanim.com/filtresi...-sikim-5000-ml
    Çok kalitelidir. Ama caponlardan ödül alınca cıvıttı fiyatlarda aynı jaliteye 350-400 alırsın araştırsan
    özgün ve köklü vardır ayvalıkta
    bir halt olacağı yok.

Bosporos tan ses yok.uzaylilar kaçırmış olabilir[emoji39]

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Resmen bütçeyi motorin zamlariyla götürüyorlar.acik büyük bütçede birde diyanet akademisi eklendi.genclerin aklı varsa ülkeden kaçar gider
    Akademiye gidecek erkek adaylar askerlikten muafmış. Nedenini anlayamadım. Bunlar harp akademisi gibi asker mi olacaklar?

81 Kentte bir çok yerde taep olmadığından en çok 15 kişilik sınıflarla binlerce imam-hatip orta ve lisesi, her ilde olan üniversiyelerde mutlaka açılan ilahiyat fakülteleri ne açıdan sayı ve nitelik yönünden yetersiz geldi de bu akademiler açıldı, açıklanırsa bilgilenmiş oluruz...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Birde şunu anlamış değilim .twitterde orda burada kkm uye verilecek (ki daha verilen eden bir şey yok milletin çoğunluğu 13 tl.14 lerdenb girdi ) 40 -50 milyarlardan bahsediliyor bunu diyen ekonomist Süper bono cikartsin diyor .ee Süper bono cikarttin en az 50 faizle 6 ay ..talep topladın 300 milyar .bunada 75 milyar ödenecek bu nereden ödenecek ?
    her gün Twitter da tweet atma akıl verme derdindeler bu gün de kkm faizi artacak vade 1 aya inecek deniliyor salla gitsin elbet biri tuttu mu ben bildim demek için bir de sürekli asgari ücret artsın diyen tipleri var bunların

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    güven veren politika demek icraat demek naci ağbalın yaptığı adımları yapman demek iktidar faiz artışına karşı bu yüzden kuru dizginlemek için kkm icat edildi eğer bu hamle gelmeseydi tl de kalanları durduramazdın millet 17 den bile dolar alıyordu kur 30 a gidecek diye durduramazsın dediğim nokta bu
    2018 öncesinde 128 milyar dolar rezervler doalrı tutmak için kullanıldı.

Şimdi rezerv eksi olduğundan aynı şeyi KKM adı altında TL ile yapıyorlar.

İkisinin ortak yanı, sonuç olarak bedeli tüm TR (enflasyon, satın alam gücündeki erime, vergiler, zamlar ile) vatandaşları ödüyor.

TL rezervi sınırsız...

Matbaa MB nın elinde...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

İkisinin ortak yanı, sonuç olarak bedeli tüm TR (enflasyon, satın alam gücündeki erime, vergiler, zamlar ile) vatandaşları ödüyor.

TL rezervi sınırsız...

Matbaa MB nın elinde...
    Yani:

Para varsa zenginler bolusur..

Borc varsa tum halk oder.

Kapitalizmin ozeti budur..

Sadece bizde de degil, dunyanin her yerinde bu boyledir.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Yarın 20 Mart
    2021'de MB Başkanının görevden alınmasından sonra tam 1 yıl geçti.

Acaba o görevden alma olmasaydı, ve o politikasını sürdürebilseydi, şu anda dolar, faiz, enflasyon ne durumda olurdu?
    Ne dersiniz? Tahminleriniz nedir?

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

TL rezervi sınırsız...

Matbaa MB nın elinde...
    Para basılıp kkm ye ödenecek fark enflasyon yaratmaz .tasarrufcu zaten sarılmış parasına Gr harcamiyor kkm den gelecek artı biseyleride parasına ekleme derdinde ...asıl maaş ücretler odemeler cin basılan para enflasyon yaratır.dusuncesindeyim.

Sayfa 926/1019 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •