Sayfa 926/1005 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Viop LII

1. Özellikle fiyatı şişirilmiş tahtalarda bu durum mevcut, çok riskli belkide risk seviyesi 7 olmuştur. yanımdaki arkadaş falanca hisseyi alın dediler dedi la olm manyakmısın ni kucağa verirlerse 3 sene kurtulaman dedim, beni dinlemedi sabah aldı akşama yüzde 3 kar ile verdi. Heralde bu durum tshtacılarında hoşuna gidiyor olmalı, böyle böyle şişiyor fiyat, tabiii herifler zamanında toplamış niye gitmesin ki hoşlarına
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sp500. grafikte sarı - e-, ve sarı soru işaretli itki dışında hic bir yapı ve etiket net değil ucgenide hicc begenmedim.. patlat beynini yak hücrelerini..çok fazla olasılık var
    " wait.. never fix it f.. ck it" .. kuralı gereği.. kisa vade dalga tanimlanamadı bekle nötr.
    sp500 olasılıklar arasında en olası sayımın bu sekilde oldugunu tahmin ediyorum ... sari soru isareti a ve yapı muhtemelen zigzag... ytd...

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    heyhat, bir zaman dünyada en çok karikatür dergisi satılan ülkelerde başa koşan, güzel ülkem...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Muhtemelen bankalar hisseleri şirketlerin teminatı olarak hesaplıyor. Şişirilen tahtada patron rahat kredi alıyor veya kredisini çeviriyor, tahtacı da arkasına patronu almış masayı işletiyor. Arka plandan habersiz olanlar bu çok çıktı diye satıyor yükselince geri alıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Özellikle fiyatı şişirilmiş tahtalarda bu durum mevcut, çok riskli belkide risk seviyesi 7 olmuştur. yanımdaki arkadaş falanca hisseyi alın dediler dedi la olm manyakmısın ni kucağa verirlerse 3 sene kurtulaman dedim, beni dinlemedi sabah aldı akşama yüzde 3 kar ile verdi. Heralde bu durum tshtacılarında hoşuna gidiyor olmalı, böyle böyle şişiyor fiyat, tabiii herifler zamanında toplamış niye gitmesin ki hoşlarına
    Son zamanlarda çok sık telefonum çalıyor, borsa uçuyor biz de girelim ne alalım. Falanca dün şunu aldı bugün %5 kar etti vs.vs. Daha bu pazartesi bir akrabaya buralarda temkinli olmak lazım dedim bugün aradı sitem ediyor alacağım kağıt bugün %7 gitti keşke alsaydım diyor. Kısaca burada bedava para dağıtılıyor psikolojisi mevcut şuan. Bugün spot patinaja geçti baktı ki müşteri yok Viop makasını ittirerek spotu itekledi mesela.

Hacimden de bahsedilmiş Bist100 hacim 148milyar tl diyor bugün için. Bunun %90 ı al gülüm ver gülüm işlemi. Tahtalarda bu hacme denk gelecek derinlik yok.

6. Bir sorunum olduğunda düşünüyorum, bunu benden başka bilen var mı? Sonra dert edinmiyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Muhtemelen bankalar hisseleri şirketlerin teminatı olarak hesaplıyor. Şişirilen tahtada patron rahat kredi alıyor veya kredisini çeviriyor, tahtacı da arkasına patronu almış masayı işletiyor. Arka plandan habersiz olanlar bu çok çıktı diye satıyor yükselince geri alıyor.
    Arka planda neler olduğunu bilmeyince bizim gibi riski sevmeyenler kazanamıyor olmalı, bi astor bi froto bi alfas bi thy bi şişe yeni maliyet yapabilinmi sen buralardan ariston abi haa önceden aldıysan orası ayrı bi konu, vatandaş yeni maliyet için ttkom alır ereğli alır petkm alır onlarda tahtacı gram koklatmaz, yani anlayacağın riski sevmeyenlere ralliyi türübünden izleyin siz diyorlar
    Neyse çok yazdık bu akşam yarın dişçiye randevum var, kanal tedavisinin 2 seansını olcam... İyi geceler
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir sorunum olduğunda düşünüyorum, bunu benden başka bilen var mı? Sonra dert edinmiyorum.
    Psikolojide 17 saniye kuralı diye bir kavram var üstadım. Bir sorununun üzerine 17 saniyeden fazla düşünmezsen o sorun artık sorun olmaktan çıkıyormuş. Tabi 17 saniye işin latifesi. Sülümanın meseleleri mesele haline getirmezseniz ortada mesele kalmaz vecizesiyle paralel bir bakış açısı

Sayfa 926/1005 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •