Sayfa 625/1005 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Viop LII

1. Yapı Kredi'de 90 gün alan ve satan piyasaya hisse sürmeyecekmiş.

Bence BIST'in öncüsü KCHOL olur iştiraklerine karşı 2 li trade yapılır.
    TUPRS
    FROTO
    TOASO
    YKBNK
    ARCLK

Bunun dışında diğer holdingler, bankalar vs yine ikili trade olabilir.

X30 hileli olduğu için bu tip ticaret ilgi çekebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yapı Kredi'de 90 gün alan ve satan piyasaya hisse sürmeyecekmiş.

Bence BIST'in öncüsü KCHOL olur iştiraklerine karşı 2 li trade yapılır.
    TUPRS
    FROTO
    TOASO
    YKBNK
    ARCLK

Bunun dışında diğer holdingler, bankalar vs yine ikili trade olabilir.

X30 hileli olduğu için bu tip ticaret ilgi çekebilir.
    Bugün satılan blok 130milyon lot kimin malıydı, karşılayanlar kimdi. Asıl aklımda soru bu

3. sp500. grafikte sarı - e-, ve sarı soru işaretli itki dışında hic bir yapı ve etiket net değil ucgenide hicc begenmedim.. patlat beynini yak hücrelerini..çok fazla olasılık var
    " wait.. never fix it f.. ck it" .. kuralı gereği.. kisa vade dalga tanimlanamadı bekle nötr.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçmişi çok gurcalıyonuz ve boşuna kavga ediyorsunuz. Geçmiş geçmişte kaldı, hata da yapsanız doğru da yapsanız geri gelmez..yaşandı bitti gitti.
    Önümüze bakıcaz geleceğe.
    Bundan sonra nolur, sorumuz bu
    Ayrıca cahocuuma çok yüklenmeyin, o zamanında bana 20 taleden thy al demişti, thy diyince aklıma caho geliyor
    50 hisse söylemiştir, birisi tutmuştur.Benim babamda 10 hisse söylüyor inan 2 tanesi tutuyor.

5. ABD ADR

6.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Yükselir düşer bilemeyiz. Ama vade gapı var. Vade sonuna kadar dolar mı? Dolmaz mı göreceğiz. Teb fazla long açmadı.
    Elim şuan flat. Elimde biraz hisse var (borsa düşerken yükselen). Bunun yanında bes hisseleri sattım. Altın ve risksiz fonları seçtim. Bakalım ne olacak
    Bakalım yarın bismillah deyip. İlk cortu çekeyim. Hep bana hep bana olmaz.

7. Kuşta beklediğimiz yerden dönüş oldu sabah belirtmiştim grafta belirttiğim gibi yatay kanalın tepesine doğru bir hareket beklentim var.Oradaki beklentimiz 230 bandı bu bölge kırılırsa formasyon katlaması 245 bandı.
    dip not grafta ayrıdan bir formasyonda mevcut yarın 8.00-12.00 barı 240 dk önemli olacak.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bugün satılan blok 130milyon lot kimin malıydı, karşılayanlar kimdi. Asıl aklımda soru bu
    Atıyorum George Soros'un onlarca bağımsız fonu var deniyordu, Birileri ABD'den alıp Singapur'dan satmıştır.

Alanlar da endekse girince satarız diyen başka fonlardır, emekli fonları da almıştır. Haberi önceden bilip satanlar da yerine koymuş olabilir.

Sayfa 625/1005 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •