Faiz kararı 8-1 oy ile alındı . 1 üye 50 baz puan artış yapılması yönünde oy kullandı
Faiz kararı 8-1 oy ile alındı . 1 üye 50 baz puan artış yapılması yönünde oy kullandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yemin ediyorum,Kandan beslenen bu leşci akbabaların açıklamalarını okumaktan, görmekten,duymaktan bıktım..
Sinirlerim bozuluyor vallaha..
La,yeter la..!!
Dünya üzerinde,Binlerce,Milyonlarca insanın yerini ,yurdunu, evini ,ailesini ,bedenini ,ruhunu parçalamayı bırakın la..!!
Fed/Powell: Fed, bilançonun büyüklüğünün azaltılmasını bekliyor
Fed/Powell: ABD ekonomisi çok güçlü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fed üyeleri 2022 yılında 6 faiz artırımı daha bekliyor.-bloomberg
Powell:
-Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı enflasyonist baskıları artırdı
-Tedarik sıkıntıları beklenenden daha büyük ve daha kalıcı
-Enflasyon hedefin oldukça üzerinde olmaya devam ediyor
Fed/Powell: Önümüzdeki toplantılardan birinde bilançonun azaltılmasına başlayacağız
teslimat sonrası, ruslar barış borusu taşıyan sivilleri vuruyor...
sivili silahlandıracak kadar düştülerse... demek propagandanın aksine ruslar içlerinden geçiyor.
Memento mori
Yer İmleri