Sayfa 927/1002 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Faiz kararı 8-1 oy ile alındı . 1 üye 50 baz puan artış yapılması yönünde oy kullandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Yemin ediyorum,Kandan beslenen bu leşci akbabaların açıklamalarını okumaktan, görmekten,duymaktan bıktım..
    Sinirlerim bozuluyor vallaha..
    La,yeter la..!!
    Dünya üzerinde,Binlerce,Milyonlarca insanın yerini ,yurdunu, evini ,ailesini ,bedenini ,ruhunu parçalamayı bırakın la..!!

Fed/Powell: Fed, bilançonun büyüklüğünün azaltılmasını bekliyor

Fed/Powell: ABD ekonomisi çok güçlü

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Fed üyeleri 2022 yılında 6 faiz artırımı daha bekliyor.-bloomberg

Powell:
    -Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı enflasyonist baskıları artırdı
    -Tedarik sıkıntıları beklenenden daha büyük ve daha kalıcı
    -Enflasyon hedefin oldukça üzerinde olmaya devam ediyor

Fed/Powell: Önümüzdeki toplantılardan birinde bilançonun azaltılmasına başlayacağız

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD Başkanı Biden: Ukrayna'ya 800 milyon dolarlık yeni bir güvenlik desteği verilmesini sağlayacağım. Yetkimi kullanarak emri verdim.

ABD Başkanı Biden: Bu yeni destek eşi ve benzeri görülmemiş bir yardım sağlayacak. Bu yardım ile Ukrayna hava sahasını koruyabilecek.

ABD Başkanı Biden: Yeni pakette 9 bin tanksavar olacak. 7 bin pompalı tüfek göndereceğiz. Şehirlerini koruyan siviller de kullanabilecek. 20 milyon mühimmat sağlayacağız. 800 uçaksavar da olacak. Bu gereksiz savaşı bitireceğiz.
    800 Milyon dolar gaymeye 600 bin km2 hava sahası korunuyorsa, biz S400'lere 2.5 milyar dolar gayme niye verdik, ruslar bizi düdükledi mi yâni?

Pek aklım basmadı bu işe...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. teslimat sonrası, ruslar barış borusu taşıyan sivilleri vuruyor...
    sivili silahlandıracak kadar düştülerse... demek propagandanın aksine ruslar içlerinden geçiyor.
    Memento mori

Sayfa 927/1002 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •