Sayfa 927/1003 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    https://www.bloomberght.com/socgen-2...elledi-2292372
    Faiz artırımı beklentisi ile ilgili haber.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Abi bu durmuş yılmaz in beklediği kmh vergisi yada tekalifi milliye bence ilk önce %10 gibi kmh vergisi olur. Altın ve diğer dövizlerden.

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Erken seçim değil, baskın seçim olur... Rakip hazır değilken daha aday bile belirleyememişken(açıklamamışken yada) tak ilan eder ve takriben yapar seçimi...
    rakibin adayının kim olduğunun ne önemi var caho, ekmeleddin tekrar gösterseler o bile kazanır yarın seçim olsa.. sarıgül yada muharrem olsa fark atar

beyaz sarayın mutlak adayı imamoğlu, ama kılışdar ve şürekası karşı çıkıyor buna, kaçınılmaz bir çatışmaya doğru sürükleniyor muhalefet.. buna ek olarak, seçim ilan edildikten hemen sonra hdp kapatılacak ve hdp tabanı bir nevi açıkta kalacak.. ve tabii iktidarın henüz oynamadığı kozlar- asgari ücret/maaş zamları, eyt vs masaya sürüldüğünde hava değişebilir bi miktar.. ama esas şart minimum 50 milyar dolar bi sıcak paranın girmesi lazım- artık körfezden mi gelir, batıdan mı, doğudan mı- o para girmeden doları bastırmaları zor.. bu giriş garantilenemezse seçim olmaz

haziranda seçim senaryosunun alternatifi -reisin sağlık sorunları hasebiyle çekilmesi olur.. gerçekten de sağlığı müsait olmayabilir.. bu durumda, yerine kimi işaret ederse etsin akp dağılır.. cumhur ittifakı falan kalmaz.. cumhur ittifakı yoksa, millet ittifakı tamamen yalan olur çünkü tek asgari müşterekleri reis nefreti.. reis yoksa, büyük bir boşluğa düşer muhalefet, o vakit ülkeyi nasıl yöneteceklerine dair vizyon sunmaları gerekir- ekonomiyi napacakalr, pkk devletine evet mi diyecekler, d.akdeniz/kıbrıs haklarımızdan vaz mı geçecekler falan, ortaya bi fikri altyapı koymaları gerekecek.. çok zor durumda kalırlar

2002 versiyonu bir seçime sürükleniriz, o durumda herşey mümkün.. zinde güçler de kayıtsız kalamaz buna

Sadece 2023 te ekonominin düzeleceğine ait bir inançları var. Umut işte..

Ama yazın çok turıst gelir.
    Çok ucuzlayan varlıklara yabancılar saldırır..
    Dolarları tellere takılır diye yazı da umutla geçirirler.
    Tellere dolar takılmazsa elde olmayan dolarlar satılır
    Seçime dolar sabitlenmiş gidilir...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    zirve görüldü falan gibi yorumlar gördüm..
    tam tersine, trend yeni başladı, 8 yıldan uzun süregelen trend kanalı yukarı kırıldı, kaçış boşluğu tabir ettiğimiz kitabi bir kopuş

sayın KaraKemal
    kaçış boşluğu diye gördüğünüz boşluğun savrulma ve tükeniş boşluğu olma olasılığını da cepte tutmak gerekmez mi...bol şanslar...
    Son düzenleme : dalgacı; 21-11-2021 saat: 01:17.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

5. Sn. Dalgaci,

Borsa 3 senedir o kadar ucuz ki, ralli nedir, borsanın pahalı olması nedir, ortalama fiyat nedir unuttuk.

Oysa malesef ülke ve halk ne durumda olursa olsun şirketler kar etmeye devam ediyorlar.

Artik bu karlar görmezden gelinemeyecek bir ucuzluk oluşturmaya başladı. Ykb 2 fk idi. 2 fk inanılmaz bir rakam, koca banka için. Bunu biri çıkar mutlaka alır ama kumarbaz ama hedge fon ama yerli ama yabancı birileri gelir alır bana göre.

Yani tükenir mi tükenir, daha aşağı da basar mi basar, defalarca vurduğu dolar bazlı gibi 13 sent.

Su an borsa 16 sent.

Zirvesi 50 sent.

Dibe 3, zirveye 33 sent var.

Ne tarafa gider? Bilmek zor. Ama yukarı giderse shortta ısrar ocak söndürür.

Aşağı giderse spot taşıyan belki 2 sene daha dişini sıkmak zorunda kalır. Bu zamana kadar satmayan adama da 2 senede mal sattiramazsin.

Yani işte iyi düşünmek lazım bu işler sakat.
     Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın KaraKemal
    kaçış boşluğu diye gördüğünüz boşluğun savrulma ve tükeniş boşluğu olma olasılığını da cepte tutmak gerekmez mi...bol şanslar...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın KaraKemal
    elbette gerekir, hele ki 1800 altı çalışmaya başlar, baz senaryo bu olur.. son boşluk, 1790- 1830, kritik kriter

ama bir de temel analiz diye bi şey var.. her zaman dediğim gibi -hisse fiyatları gerçek olamayacak kadar düşük.. mesela geçen hafta bbva, hiç bir stratejik çıkarı olmadığı halde, azınlık garan hisselerine bir değer biçti.. 0.7x defter değeri.. bu çarpana ulaşmaları için akbnk ve ykbnk yüzde 30, isctr yüzde 40 prim yapması gerekir.. değeri biçen bbva sıradan bir banka değil, ilk20 küresel bankadan biri, bildiğin global finans kapitalin ta kendisi

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Dalgaci,

Borsa 3 senedir o kadar ucuz ki......Ne tarafa gider? Bilmek zor. Ama yukarı giderse shortta ısrar ocak söndürür.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın nosfecagri
    borsanın ucuz olduğu ve memleketimin varlıklarına yazık olduğu fikrinize katılmakla birlikte...Xu30 un daha önceden gördüğü 5.7 centin görüldüğü zamanlardaki psikolojinin şimdiden daha kötü olduğunu söylemek iyimserlik olur. 19 centi gördü bu hafta. tarihin tekerrür etmeyeceği garantisi yok veya tünelin ucunda ışık görülmedi diyelim...daha da ötesi kötü olasılıkları yok saymadan işleme odaklanmamak gerekir VOB için konuşuyorum. yoksa hisse senedi yatırımı yapana değildir dikkat çekişim...Bol şanslar...

8. Logaritmik bakmayı sevmem fakat bulunsun...

Sayfa 927/1003 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •