Sayfa 928/1000 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    ACC -0.33, yapmış, bu fonun artı yapması için ne lazım anlamadım.
    SN drselcuk güzel anlamış ve anlatmış: şeref lazım, ama şerefin en büyük özelliklerinden birisi, bir kaybedildimi bir daha kolay kolay bulunamıyor olması.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    SN drselcuk güzel anlamış ve anlatmış: şeref lazım, ama şerefin en büyük özelliklerinden birisi, bir kaybedildimi bir daha kolay kolay bulunamıyor olması.
    Bir aya yakın sabrettik, sattık.
    Ben daha bulaşmam.
    Alan hayrını görsün.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Pangaci tcd beklentin kac?
    Uzerine 0.5 ilave edecegim de 😀
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    %1 diyorum ister ekleyin ister çıkarın ister bölün
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Pangaci sadicim tcd diyorum 2 civari diyorum...
    %0.99 gelmiş dilinize düşmemiş olduk

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Ben burda 1 aydir bagriyorum ocak başında bist 99k siye, adamın biri çıkmış piknikteki ufak bira çarpmış diyor, valla beni bira carpmismi bilmem ama kimleri neyin çarptığı belli, şu saatten sonra yapılacak olan doviz yogun fona girmektir, en azindan kambiyo vergisi ve afaki makaslarla ugrasilmaz, ytd.
    Mert Webster seni seviyor.
    Sen ne aldın şimdi?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Pangaci sadicim tcd diyorum 2 civari diyorum...
    üstadım, sen tcd tahmini yaparken işin içine duygularını da karıştırıyorsun. bu fona yatırım yaptığın için değerlendirme yaparken tarafsız olamıyorsun. onun için sadicinin tahminlerine güven. gerçi güven duymasan sadicim demezsin. aslında mustafa üstat hepimizin sadici ve fonların efendisi. bu vesileyle kendisine bütün forumdaşlarım adına gönül dolusu saygı ve sevgilerimizi gönderiyorum.

6. Admustafa ceyran

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Bir aya yakın sabrettik, sattık.
    Ben daha bulaşmam.
    Alan hayrını görsün.
    ben de geçenlerde -0,70 görünce zor bir kararla hepsini satmıştım. sonraki gün 0,50'yi kurtarmak nasip olmuştu. bir daha asla bulaşmam. fon alanlara ağzıyla kuş tutup ikram ediyormuş dense yine almam. güvenin bittiği yerde durulmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    %0.99 gelmiş dilinize düşmemiş olduk
    üstadım, dostumuza da yazdım ama siz tahminyaparken eldeki donelere göre tahmin yapıyorsunuz. dostumuz işin içine duygularını da karıştırınca. iş karışıyor. dün de -0,25 tahmin etti. siz ise -1,30 ettiniz ve her zaman olduğu gibi sizin tahminler doğrultusunda olay gerçekleşti. bu yüzden sadicinin tahminlerine güvenecek. zaten güvenmese sadicim demez. aslında siz, hepimizin sadicisiniz son nokta olarak ta fonların efendisisiniz. buraya katkısı en fazla olanların başında geliyorsunuz. canı gönülden teşekkürler ve sevgiler

Sayfa 928/1000 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •