Sayfa 928/1073 İlkİlk ... 4288288789189269279289299309389781028 ... SonSon
Arama sonucu : 8582 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Aktan yetişen alıyor paraşüt uçuşa hazırlanıyor! Toplam İşlem Hacmi
    49.348.829 TL EDİP.
    Arkadaş karışmayayım diyorum ama gün içinde -9 yapmış bir şirket hissesini ''yetişen alıyor'' deyip bir şekilde pazarlamaya çalışmıyormusun,ayıp olmuyormu? Aynı zamanda Çbs şirketleri hakkında yapmış olduğun yorumlarda bana pek inandırıcı gelmedi hiç kusura bakmayın bana tekin ve güvenilir biri olmadığın izlenimi veriyorsun eğri oturup doğru konuşmak lazım..Tabii ki bu benim düşüncem,öngörüm belkide ben yanılıyorum..

2. Günaydın.. Printaşın arsa satışında hala bir gelişme yok sanırım.. ali çavuşoğlu bu işi böyle devam ettirmekte bir sıkıntı görmüyor heralde... Benim merak ettiğim nereye kadar böyle devam edecek... Banka konsorsiyumu ortak bankalar bu işin peşini bıraktı mı...

3. Onur kardeşim muhasebeciden haber var mı yapılandırmayla alakalı.

4. Takaslar aynımı duruyor.

5.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Onur kardeşim muhasebeciden haber var mı yapılandırmayla alakalı.
    Şimdilik bi haber yok bende merak ediyorum haberlerde borçların ödenmesinde son gün pazartesiydi çarşambaya uzatıldı deniliyordu bana kalırsa borçları yok varsa bile önemsiz bi borç olmalı asıl borçlar bence ödendi yoksa mahkeme iflasın reddi kararında gurup şirketleri için borca batıklıktan kurtuldu kararını vermezdi çbs boyanın iflas kararıda işçi borcu yüzünden oda gıyabında ilişkili taraf borcu o konuda da kötü bir sonuç çıkmaz diye düşünüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Takaslar aynımı duruyor.
    Takaslar son yazdıklarım gibi

7.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Takaslar aynımı duruyor.
    Onur sen bu çbs nin muhasebecisiyle irtibat kurabiliyor musun.

8.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Onur sen bu çbs nin muhasebecisiyle irtibat kurabiliyor musun.
    İrtibat kuramıyorum arkadaşın vesilesi ile bi görüşmemiz olmuştu muhasebecinin şirket ile ilgili içsel bilgiler paylaşacağını sanmıyorum arsanın satışı konusu doğru olsa bile içeriği hakkında bilgi veremez. Benim düşüncemi biliyorsun olsa olsa gurup içi satış olur.

Sayfa 928/1073 İlkİlk ... 4288288789189269279289299309389781028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •