benim ne demek istedigimi işi bilenler anladı,kimse lütfen bana bişey yazmasın zamanım yok,otel konusunda gelecek haberin olumlu yada olumsuz olması hissenin gelecegini belirleyecektir,geriye kalan herşey boş şu anda
benim ne demek istedigimi işi bilenler anladı,kimse lütfen bana bişey yazmasın zamanım yok,otel konusunda gelecek haberin olumlu yada olumsuz olması hissenin gelecegini belirleyecektir,geriye kalan herşey boş şu anda
Arkadaş melek yutmuş . Birden ortaya çık iyumserlik dağıt. Bu kadar kolay olsa keşke. Burada olan uzun vadeli yatirimci durumun zaten farkında Ytd
Sayın baranağa ben hiçbir zaman kağıt pazarlama gibi bir durum içinde olmam
Yazdıklarım tamamen kişisel düşüncelerimdir
İsteyen dikkate alır istemeyen almaz
Yazdıklarım basında yer alan doğru bilgilerdir
Bu bilgileri bir araya toplayarak şirketimizin gerçek değerini ortaya çıkaran rasyonel bir değerlendirme yapıyorum
Ne zamandır şirketimizin hissedarı olduğum konusu ise oldukça uzun bir zaman diyebilirim
İki sene önce 13 tl fiyatlardan almıştım
Şu anda da alımlarıma devam ediyorum
Talya otelin imar konusu çözüldü eli kulağında yeniden yapıma başlamak için
Mares oyel ise 49 yıllığına yeniden başlıyor
Şirketimiz koç holdingin iştiraki
Antalya talya otel Vehbi koçun yaşamını yitirdiği otel
Ve çok uzun zaman talya otelde yaşadı rahmetli Vehbi koç
Dolayısıyla koç holding tüm yasal prosedürleri hallettiği için çok kısa zaman içinde inşaata başlayacağını düşünüyorum
İsteyen alır isteyen satar
Ben şahsen pozisyonumu koruyan ve nakit elde ettikçe de hisse sayımı artırma yönünde tercihimi kullanıyorum
Herkese bol kazançlar...YTD...
Kardeşim neden yazdıklarımı melek yutmuş, birden ortya çık iyimserlik dağıt diye önemsizleştiriyorsun
Sanırım sen şirket hissedarı olmanın ötesinde gerçek hissedarların elindeki hisseleri satması ve bu ucuz fiyatlardan birilerinin
malı kapması için görevli bir kişisin
Aksi olsa yazdıklarımdan gayet memnun olur ve sen de temel analiz kapsamın birşeyler yazarsın
Dolayısıyla gerçekten uzun zamandır şirketimizin hissedarlarının rahat olmasını yazdığım doğru bilgiler ışığında tavsiye ederim
Kısa vadede çıktığı yerden düşer tekrar çıkar tekrar düşer tekrar çıkar tekrar düşer
Son yedi ayda yaptığı gibi
Bu hareketler gayet doğal
Esas gideceği yere odaklanırsak şahsen ben üçlü rakamlara odaklandığımdan bu iniş çıkışlar beni ilgilendirmiyor
Aksine pozisyonumu artırmam için bana fırsat sunuyor
Dolayısıyla ben rahatım...YTD...
Ben HFY nin mantıksız konuştuğunu düşünmüyorum.
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
Teşekkür ederim sayın Borsacım.
Gerçek bir şirket ortağı yaklaşımı ortaya koyuyorsun
Türkiyenin en dürüst grubu koç holdingin iştiraki olan Maalt a ortak olmamızın olumlu sonucu elde edeceğiz inşallah
Koç holding gibi dürüst bir kurumsal yapı diğer şirketlerindeki hissedarlarının haklarını bugüne kadar
nasıl gözetip ortaklarını ziyadesiyle mutlu ettiyse bizleri de Yüce Rabbimizin izniyle mutlu edecektir
Yeterki yapılan olumsuz algılara yenik düşmeyelim...YTD...
Mantıklı konuşuyor belki ama bana da biraz fazla iyimser geldi, sayın hfy kusura bakmayın sizi tanımıyorum ama dışardan görünen biraz pazarlamacı havası. Umarım ben yanılırım ve özür dilerim.
Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.
Yer İmleri