Hocam şunu buldum YSK verisi diyor.
https://sts.chp.org.tr/
Hocam şunu buldum YSK verisi diyor.
https://sts.chp.org.tr/
Anketciler halk psikolojisi uzmanları toplum mühendisliği uzmanları tencere ekonomisi uzmanları hepsi yanıldı demekki bizim halk normal değil. Tabi en kötü tuzluk seçimi de yanlıştı. CHP içinde Kılıçtaroğlunu aday olaraktan kakalayanlar da hatalı. Kılıçtaroğlunun teknofest yapılırken İHA siha algısı varken Amerikadaki Türk firmaya Atatürk havalimanıni vereceğim demesi yanlış anlaşıldı, seccadeye benzer bir şeyin üstünde resim çektirmişken aleviyim demek, HDP PKK algısı varken Selo Kavalayi serbest bırakacam demek 128 milyar dolar dan 413 milyar dolara çıkmak 300 milyar dolar buldum demek bunlar hep yanlış anlaşıldı yada yanlıştı toplumunun nazarında
Şuan bende Fenerbahçeli psikolojisi var başkanım ne yapmam lazım. Sen tecrübelisin bu konuda.
Bundan sonraki felsefe yemeği yiyen sofrayı kaldırsın,bulaşıkları yıkasın vede faturasını kendi ödesin felsefesi.
Arjantin Merkez Bankası politika faizini 600 baz puan artırarak % 97’ye çıkarmış.
14 üncü CB, Berat mı olur, Bilal mi, Selçuk mu?
AKP li esnaf....hiç yanılmıyor nasılsa artık...belki de twitter v.s. hiç kullanmadıklarından ve takip etmediklerinden...dedikleri şey, 5 yıl dayanamaz, yerel seçimlerden sonra tekrar seçime gidilir...
Biz müteakip her sene, bi seçime gidecek gibiyiz sanki...
CHP....teşkilatlar dahil, tepeden tırnağa değişmeli...
Ya da alternatif bir merkez sol parti kurulmalı...FETÖ cüler, Kürtçüler, NATO cular kanser gibi...anasını ağlattılar memleketin hala da devam ediyorlar...sıyrılmamız lazım bunlardan...
Sosyal medya...yalan dünya...yaratılan yankı odalarında, zeka pırıltısı sergileyerek ben de varım demek, muhalifi karşıtı aşağılayıp engellemek, sürekli beğenilme ihtiyacı...tehlikeli....bu da bir afyon...mesele, karşıtı etkilemekte kazanmakta...
Bi de şu alengirli işleri öğrenmek lazım, sayımda o 3-4 saatte ne olduysa oldu...para çuvallarıyla oy çuvalları yer değiştirdi muhtemelen, zaman kazandılar...ha, ne olursa olsun tulum çıkarılmalıydı, bu kadar şeye rağmen bu oy, ya çok büyük alengir dönüyor demek, ya da bu seçmen davranışıyla ilgili tüm bildiklerimizi unutup, sıfırdan başlamak lazım.
6 lı masanın, 4 bacağı yokmuş zaten, zahiriymiş, Merali dizginlemek için oturtulmuşlar...
-İmamoğlu aday olsaydı, yasaklasalardı, mazlum olsaydı..v.s..
-Mansur aday olsaydı...S.Oğan o zaman hiç aday olmazdı zaten...v.s.
-Sandıklara özellikle ilçe seçim kurullarında sahip çıkılsaydı...v.s.
-Depremzedeler, şehirlerde ağırlansa, otobüslerle onlar gibi sandığa taşınsaydı..v.s.
-Aktrolün, Ali Yeşilda adıyla taklit yapması, ve M.İnce' yi mağdur duruma düşürme algısı boşa çıkarılsaydı..v.s.
-Alevi mevzusuna hiç girilmeseydi...v.s.
Sadullah Ergin'i MV yapmak...bi de Bebecanla Davidoğlu mevzusu canımı sıktı. S.Oğan'a oy verip, bu mevzudan canımın sıkılmasının önüne geçebilirdim. Ama netice itibarıyla, adamın kazanmasına asıl sebep bu olacağı için pratikte, bu daha çok canımı sıkardı sanırım. Hele ki yarın bir gün, bunun Bahçeli oyunu olduğu filan ortaya çıkarsa...
Kızgınlıkla RTE ye oy vermemek için, bu Pazar oy kullanmayacağım. Solun alacağı daha çok yol var, öyle ya da böyle almalı da...
Bu arada her iki tarafın da bahsettiği memur zamları havada kaldı. En düşük şöyle olacak diyerek çekildiler kenara da diğerleri ne olacak? Bahseden yok. Şu 15 günde detaylı birşeyler açıklanır herhalde. İşin bu kısmı da var)
Valla 10 ay sonra yerel seçim var. Kim ne dediyse yapmak zorunda. Particilik belediyelerden başlar. Bak AKP 2018 e göre Ankara da 8, İstanbul da 7 puan kaybetmiş. Bol keseden atıpta bunları tutmaz ise bu kayıp sürer. Seneye bırak kayıpları kazanmayı eldeki birçok belediyeden de olur, otomatikman parti tabanı da etkilenir.
Seçim bitmiyordu memlekette.
Muhtemelen KK da yerel seçimlere çok az var istifa olmaz der, yerel seçimlerde yeni bir doğal zafer ilan edip 2028 hazırlıklarına başlar))
Yer İmleri