Sayfa 931/997 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben Trump'ın sol arka tarafında da aynı pozisyonda aynı anda Pompeo'yu (ABD dış işleri bakanı) dikilirken gördüm. Amerikan protokol kuralları gereği bir durum olabilir.
    Valla hiç üşenmedim baktım, anladığım kadarıylan Pompacı ABD protokol listesinde 10. sırada, senatörler ise 16. sıradan başlıyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. http://m.haber7.com/dunya/haber/2915...ilosu-200-taka
    Dıj güçler devrede hep aynı oyun. Soğan patatesle bangladeş halkına mesaj veriliyor. yeminle aynı böyle yorumlar var. Alooo dünyada bu sene soğan krizi var tamamen iklimsel şartlar . Neyse ki reis bizde ki çiftçilere destek vererek kg 1 tl ye pazarda soğan yiyebiliyoruz. Aslında destekten degil ürün para edince yer gök sogan ekildi. Verim azdı ama ekimin fazla olması soğanın çöp olmasını engelledi.

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben Trump'ın sol arka tarafında da aynı pozisyonda aynı anda Pompeo'yu (ABD dış işleri bakanı) dikilirken gördüm. Amerikan protokol kuralları gereği bir durum olabilir.
    Eyi de biz misafiriz
    Yani ayakta niye bekliyoruz
    Onların kural onları bağlar bizde öyle biR kural yok
    Baksana Lindsey hoca bacak bacak üstüne atmış taban göstertmiş ayıp ya
    Saygıdan görmeyen galiba abiler otursun demiş önce
    Sonrada yer kalmamış tabi

Kodeste yattı emme mükafatını da aldı, masaya bak aq 2.5 metre var!

Telefon etmek icin, ayağa kalkmak lâzım!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Reyisin sağındaki senator, pek bana bardak gibi duruyor gibi gelmedi, katalitik konvertör egzos deliği!
    Ortadaki uçak maketi ne öyle. Boeing falan mı?
    Yoksa bize Boeing satmak için ürün yerleştirme mi yapıyorlar? Veya bilinç altımıza mesaj mı gönderiyorlar?

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ortadaki uçak maketi ne öyle. Boeing falan mı?
    Yoksa bize Boeing satmak için ürün yerleştirme mi yapıyorlar? Veya bilinç altımıza mesaj mı gönderiyorlar?
    Uçağın gidiş yönü bir mesajsa mesajdır
    illa bi sebebi vardırda
    O ka basit çözümlü değildir

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    DTH'da yerleşik gerçek kişilerde 36 milyon dolar, tüzel kişilerde 134 milyon dolar azalma var.

Gerçek kişi DTH'daki azalma kadar yastık altında artış olmasına şaşırmam.
    TL mevduatlarda bir artış yok ise büyük olasılıkla yastık altına gitmiştir. Sn deniz43 yakında açıklar durumu.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Burada herkes yabancı parada fizikide mi, hala devlet özel bankalara güvenen var mı aramızda merak ediyorum. Topluluk ne de olsa ekonomi okur yazarı kişilerden oluşuyor. İstisnalar kaideyi bozmaz tabii, hariçten gazel okuyan düdükleri saymıyorum.
    Türkiye Cumhuriyeti hukuk düzeniyle ve meclisiyle eski laik demokratik vaziyetine dönene benden de ekonomik sisteme dönüş yok. Sizler ne alemdesiniz bakalım dostlar?
    Sistemden çıkalı 2 ay oldu.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 931/997 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •