Sayfa 931/1009 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bizim millette cash pek olmaz..

Hemen gider bir seylere yatirir, bizde ev sahipligi orani cok yuksektir..

Birinci evden sonra bir tane de kira getirisi icin alinir..

Sonra cocuk icin bir tane alinir..

Bu boyle gider...

Bir bakmissin yolda dilenci sandigin adamin 10+ dairesi var ama bir kere yurtdisina gitmemis, gezmemis, yememis, icmemis biriktirmis ve hayati iskalamis tam manasi ile..

Syg,
    Anglo saxon lar ise sadece ev alır ama dünyayı gezer dolaşır. Kültür farkı...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

milyoner denince sadece bankadaki nakit akla geliyor, çok yanlış. hani belki birazda ev sahibi de akla geliyordur. büyük şehirde evi olan kafadan milyoner. amma daha önemlisi tarla. türkiyenin büyüklüğünü düşünün, son yıllarda hızla artan tarla fiyatlarına bakın, köylerde(şuan şehirde yaşıyor olması önemli değil) çok fazla sayıda milyoner değil, multi milyoner var.

muhtemel

"erken seçim hayırlı olsun"

diyelim...

Reis'in ve hükümt sözcüsünün dediklerinden o mana çıkarılıyor....

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    1 milyon ve üzeri gayrimenkulü olan sayısı fazladır baya bencede.şuan zaten nakitte olanı cezalandıran bir sistem var.
    Bu iş Bezos ve Musk'ın servetine benzer, 200 milyar dolar net servetleri var deniyor ancak hisselerinin %1'ini bile satmaya başlasalar o hisseler taban taban olmaya başlayacağı için net servetleri üstel olarak azalacaktır

Kısaca; evet Türkiye'de belki 2 milyon ev sahibinin evinini değeri 1 milyon tl üzeridir ama kriz anında aynı anda 100bin kişi satmaya çalışsa fiyatlar düşer.

5.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    mayıs ayında fethiyeden güzel bir ev kiraladım, çalış plajında sunset in arkasında. gitmemiştim fethiye ye yıllardır.
    açık konuşayım, yaşanır orada. çarşısı pazarı mis gibi, ucuz mu ucuz. evler maalesef istanbul ayarında. gerçi istanbul da verdiğim kira aidat ile orada dubleks ev kiralayabilirim. ama işi ne yapacağız?
    eylül gibi uzaktan çalışma ayağına patronla konuşayım diyorum. dalamana 30 dk. toplantı vb gelirim istanbula.
    var mı hiç böyle deneyimi olan? çevresinde böyle çalışan?
    zorlukları ne acaba? koca istanbuldan küçük bir yere gitmenin nedir dezavantajları acep? avantajları çok .
    Benim de şu an ekranımda sarı site açık bir yandan Fethiye'de ev bakıyorum, aslında aklımda öncelikle Bodrum ve Marmaris vardı ama yüksek fiyatlardan dolayı bir de Fethiye'ye bakayım dedim. Şimdilik arada bir gitmek, ilerde tamamen oturmak için, fakat yer ve fiyat konusunda karasız kaldım. Bunun yanında tek bir yerden almak mı, yoksa iki ayrı yerden daha ucuz yerler almak mı buna da karar veremedim. Para banka faizinde eriyip duracağına ev olarak dursun en azından gidip gelinir, otellere para verilmez, bir işe yarar diyor insan.

MEVDUATTA pazarlık yapabileceğimiz bankalar hangileri bilen varmı?yani +1 puan verebilecekler?TL de...

**bank bu rezaletten sonra belki isyanları oynayan müşterilerini teselli etmek için 0.1-0.2 puan artışa gidebilir Evet yalnızca bu kadar ! Zira bildiğim en pinti ve işe yaramaz banka idi daha iş hayatına ilk atıldığım sene tekmeyi bastığımda.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    MEVDUATTA pazarlık yapabileceğimiz bankalar hangileri bilen varmı?yani +1 puan verebilecekler?TL de...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 931/1009 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız