Sayfa 932/1001 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    VAY VAY buranın müşterisi epey azaldı......
    Battı gittiler sanırım.

Hep derim vob kumardır. Vob ve forexten uzak durun.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

LONG bıraktıklarımız...

FROTO...186.21...GUBRF...69.70...
    TAV..+TOASO poz.kapattık..

yarın ola hayrola..

3.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Sen pek annamıyon bence...Kısa sürede dipten hızlı çıktı, bu hafta tatlı düzeltir
    Evet ben pek anlamıyorum. Ereğli bugün artı kapadı...

4.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Sen pek annamıyon bence...Kısa sürede dipten hızlı çıktı, bu hafta tatlı düzeltir
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Çok dikkatli olmak lazım. Abkanin dedigi gibi endeks oturmadan hangi hisse olursa olsun grafiği aldatıcı olur. Çıkarken nasıl tüm dirençleri kiriyorsa düşerken de destekleri patır patır kırar.

Birde tekniksiz, haber odaklı yükselişlere kanmamak lazim bu süreçte eğer olursa. Velevki akşam Halbank davasindan süper olumlu haber geldi. Endeksi birkaç gün costururlar sonra başladığı yerin altına atarlar. Bu teknik görünümden paldır küldur dikine ralli çıkmaz zira. Boş kademelere, kendi mallarına kaldırıp vururlar dibe.
    Bizim milyar dolarlık pala haber almamışmıdır icerden diyorsunuz. Almış ki bugün satabildigini sattı alici geldikçe..ytd

5. Okullar kapanır

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    2023 te aya gidecekmişiz.
    A haber aydaki madenlerin nasıl değerlendirileceğini ekonomiye nasıl kazansırılacağını tartışıyordu?
    O değil, bunu seyreden yabancı kı.ıyla gülüyordur. Fatih Belediyesinin astronot yetiştirme komedisinin üstüne bir de bu eklendi. Angut herifler.
    Bir lafım da MB başkanına. Ya başkan, bu iş gazete köşesinde cengaverliğe benzemiyormuş değil mi? Hadi, sıkıyorsa indir faizleri de görelim cengaverliğini.
    Bunlara ülke yönetmek için yetki ve destek veriliyorya ona yanıyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Vallahi kendi düşen ağlamaz derler, çok kucaklayan çok döker derler, derler de derler. Ama şahsen çok üzülüyorum, banane diyemiyorum, çok büyük bir yıkım yaşanacak. Kuru meyveciye 1000+ dan giren tanıdığım var mesela.
    Neyse biz gündeme dönelim, Rusya uçuşları sınırlandırmış, bence covid hikaye. Tamamen siyasi, Ukrayna ile ilişkili bir karar. Şimdi burda asıl sıkıntı şu; bugünlerde Bidenden gelecek sürpriz bir telefon hiç gelmese daha mı iyi olur?

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    kenan bey son cümleyi yazmasaydın onu buraya cevap olarak yazardım. son dönemde borsanın, düşüşün ne olduğunu bilmeyen çok fazla ky geldi. kendi çevremde çok görüyorum ama kimseye bir şey diyemiyorsun. sonuçta kararını vermiş.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kepçeyle, kupayla annattik ya Kenan abi. Millet akillanmaz yarın öbür gün endeks iki gün ziplasin asılır yine o kağıtlara. Endeks bir düşse onlar 5 düşecek. 3 çıksa onlar yatay takilacak. Yapacak birşey yok. Millette para çok ağaçtan topluyor zaar.

hiç adetim değil çok yazmak bir ton thy şort yazdım, sonra pişman oldum ama kenan beyin haberi gördüm. bir bakayım dedim.

sonuç:
    Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    11d
    Rusya, Türkiye'ye uçuşları 1,5 ay sınırlama kararı aldı

zuhahahaaa
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 932/1001 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları