Sayfa 933/1000 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Uluslararası kuruluşlarda önümüzdeki birkaç yıllık süreçte EM ler için çok ciddi uyarılar mevcut. Bu işin sonu küresel olarak karakolda bitecek gibi.
    Hocam saklamıyorlar ki bir sürü yerde bir sürü sitede 2020 2025 arası global kriz var diyorlar.Zamanı bile aşağı yukarı belli.Bu arada akp bir müddet daha devam etmeli hizmetlerine devam etmeli,misal kanal istanbulu memleketimize kazandırmalı))))))) E kur 8 olsa kanal istanbul işi yatar,çinliler taş mı yesin.Ben kasımda kanal istanbulun ihalesini bekliyorum.Kur 5.5 civarındayken kanal ihalesine kimse kızmaz.Daha evvel de yazdım vatandaşı olmasan bizim memleket eğlenceli de vatandaşı olmak biraz sıkıntılı ))))

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Uluslararası kuruluşlarda önümüzdeki birkaç yıllık süreçte EM ler için çok ciddi uyarılar mevcut. Bu işin sonu küresel olarak karakolda bitecek gibi.
    rahmetli Keynes in dediği gibi uzun vadede hepimiz ölüyüz 🙂

Citi tl de al tavsiyesi vermiş,demek ki tl de satış zamanı geldi diyor anlayana ))))))))))

Apara seyrediyorum da ne güzel kanal pasiflora gibi her akşam mutlaka uyumadan önce yarım saat falan seyretmek lazım,insan mışıl mışıl uyur.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Citi tl de al tavsiyesi vermiş,demek ki tl de satış zamanı geldi diyor anlayana ))))))))))
    7 den beri düşüyor ses çıkarmamış.

şimdi tl mi al demiş.

yavaş yavaş istediğimiz hareketler oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Sadece Ekim değil, Kasım ve aralık ayıda şaşırtabilir.. Ve piyasa bunu farkeymeye başladı.
    Bol kazançlar
    Neyine şaşıracaksınız yahu???temmuz ayında 170 tl ye aldığım çocuk bezi,geçen ay ,aynı satıcıda 299 tl idi,daha neye şaşıracağız? ne olacak ,3 ay enflasyon eksi mi gelecek?gelse de bunun bana faydası olacak mı?170 tl yi geçtim,220 tl ye alacakmıyım? yoksa o rakamlar bizim için değilde,başka birileri için ısmarlama mı olacak?

Hayır bir siz çok zekisiniz bizler aptal,aklımızla alay etmeyin bari...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Neyine şaşıracaksınız yahu???temmuz ayında 170 tl ye aldığım çocuk bezi,geçen ay ,aynı satıcıda 299 tl idi,daha neye şaşıracağız? ne olacak ,3 ay enflasyon eksi mi gelecek?gelse de bunun bana faydası olacak mı?170 tl yi geçtim,220 tl ye alacakmıyım? yoksa o rakamlar bizim için değilde,başka birileri için ısmarlama mı olacak?

Hayır bir siz çok zekisiniz bizler aptal,aklımızla alay etmeyin bari...
    Hocam boşverin o açıklanan enflasyon rakamlarını elbette negatif enflasyon falan veya açıklanan enflasyon oranları soytarılık.Şimdi emekliye işçiye memura az zam vermek için enflasyonda 3 ay şekil yapılır bunun hiç bir önemi yok.Ekonomi matematiktir.Misal bankaların batıkların saklandığı o anlamsız bilançolarını gavur yemiyor borsada banka kağıtları düştükçe düşüyor.Bizimkiler de çok ucuzuz falan diye tvlerde konuşup duruyorlar.Gavur ucuz diyor mu para getirip kağıdını alıyor mu, yok, yani bu tiyatro domestıc))))Bizim ekonomi bu akıllarla yakında venezuela ve arjantinden farksız olacak denilince millet kızıyor.Ha başka anlaşmalar yapılır,biz bazı işlere göz yumarız ,gizli bazı anlaşmalar olur devletler arasında, gavurlar bizi bir müddet rahat bırakır o başka onu anlarım bak.Gerçi o da geçici olur 2020 dünya krizinde bizim ekonomi bizim tl falan çok ama çok savunmasız .Bence asıl zurnanın zırt dediği yer 2019 ikinci yarısı.

8. EUROTRY Temmuz 2016 dan bu yana yeniden 144 günlük üssel hareketli ortalamasına geldi

USDTRY de 144 günlük üssel hareketli ortalamasına az kaldı (5.31 li seviyeler) en son Eylül 2017 de 144 günlük ortalamasının üzerine çıkmıştı. Düzeltmenin sonlarına geliyor olabiliriz. 5.30 lu seviyeler benim için dolar alım yeridir.

Sayfa 933/1000 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •