Originally Posted by refaba ONS altın 1.771,70 1771 gören ons altın 1778'de,sanırım destek gelmiş gibi,gece belli olur dolarlan beraber. Ons 1781.
Son düzenleme : refaba; 27-11-2020 saat: 17:57.
Originally Posted by refaba 7.75 gören dolar şu sıralar tekrar yükselişte 7.85...borsada vole vuruldu aşağı inen dolar alındı,bunun adı çifte vurgun. Yok öyle değil dolar tepki vere vere düşer, ine ine çıkar
Originally Posted by refaba ONS altın 1.771,70 altın ir süre daha süzülecek gii düşündüğümden uzun sürmez inşallah ocak ayı içinde yeni hareket bekliyorum altında
bir halt olacağı yok.
cumartesi-pazar belirli saatlerden sonra geçen haftaki gibi sokağa çıkma yasağı var mı?
Originally Posted by ayyan cumartesi-pazar belirli saatlerden sonra geçen haftaki gibi sokağa çıkma yasağı var mı? bir hafta sonluk deneme mahiyetinde yasak uygulayabilecekleri aklına yatıyor mu..?
Originally Posted by realities bir hafta sonluk deneme mahiyetinde yasak uygulayabilecekleri aklına yatıyor mu..? bu aralar hiçbirşeye aklım yatmıyor ama oluyor. olmaz demeyi bıraktım.
Originally Posted by ayyan bu aralar hiçbirşeye aklım yatmıyor ama oluyor. olmaz demeyi bıraktım. Olan yarım aklımızı da aldılar, desenize.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Olan yarım aklımızı da aldılar, desenize. Kalmadı, akıl makıl kalmadı. O kuruldakilerde zerre onur kaldı mı göreceğiz.
Son düzenleme : JAS; 27-11-2020 saat: 19:33.
Forum Rules
Yer İmleri