Sayfa 935/1030 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    cazip gibi.........
    Birde Yıllık Basit %37 Veren Vardı Unuttum.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

2. Herkese merhabalar yoktum bir süre, USD maceram kısa sürdü 5,63 aldım 5,72 den şutladım. Şimdi pustum 5,50 seviyelerini kolluyorum TL devam. Herkes toplantı öncesi al desede tam düşündüğüm gibi oldu piyasa öncesinde fiyatladığı için tepki vermedi birde MB faktörü devreye girince bir anda aşağıya doğru çevirdi kendini.

3. TL daha sağlam duruyor şu an gözümde başka bir platformda USD terste olanları görünce gerçekten çok üzülüyor insan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Sn. Dudu, şahsen 1994, 2001 ve 2008 krizlerini yaşadım. Bunların en şiddetlisi olan 2001 krizinde yakın çevremdeki gençlerin yurtdışı planlarına, acele etmeyin, bu ülke kendini toparlar diye müdahil oldum. Bu krizlerin hepsinde kafamda bir çıkış planı vardı, bunlarda her seferinde tuttu ve haklı çıktım.

Bugün ise içinde bulunduğumuz kriz durumundan bir çıkış göremiyorum. En iyimser tahminlerim bile hala dibi bulmadığımız ve dibi bulduktan sonraki çıkış sürecinin de 3-5 yıl alacağını öngörüyor.

Bu söylediklerim hisse senedi konusundaki önerilerinize katılmadığım anlamına gelmiyor, ancak hisse seçiminin yalnızca karlılık esas alınarak yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Yani krizin 3-5 yıl süreceği hesaba katılarak bu süreci atlabileceğinden de emin olunan şirketlere yatırım yapılmalıdır. Şirketin borcunun bulunmaması, çok temel ihtiyaçlara hitap ediyor ya da ihraç pazarlarına üretim yapıyor olması ve arsa stoklarına sahip olması bu seçimi yaparken dikkate alınması gereken hususlardır.
    Bu yaziniza ekleyecek pek bir sey bulamiyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Zorlu Enerjinin 113 gün vadeli

%35 basit getirili ihracının yıllık bileşiği %39.41'e denk geliyor..

ytd.

syg,

6. Bakalım banka faizleri nasıl şekillenecek bugünkü karardan sonra ? Haftaya belli olur herhalde...

7.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Kısa adı üç harf ..bilmece gibi
    üç harfli qnb mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    FED , FED ... ilahi.... makro bakın olaya ...

8. Bir de dolar işi gerçekten çok stresli sürekli ekrana bağlıyor seni, sürekli piyasaları takip etme isteği uyandırıyor. TL öylemi koy bir aylık bak rahatına ama bir tarafıda virüs gibi şimdi 5,50 olduğunda gelde alma.

Sayfa 935/1030 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •