Sayfa 935/1000 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Agacım 2 lira 10 kuruşluk kanal ihlali olmaz. Kanal boyunun kendisi bunun yarısı zaten. 2.5 aylık, şimdilik, kanal ihlali hiç olmaz. Kırdığı kanala geri dönme falan deyin ama ihlal falan demeyin. Olmaz. İhlal dediğin en fazla birkaç kuruş, iğne bar gibi, en fazla bir kaç gün, ihlal edip üst ya da alt bandın altında üzerinde genelde kapanışlar yapmadığı durumlar için diyebiliriz günlük grafikte.

Adam kanal boyunun iki katı gitmiş, 2.5 aydır da oralarda hala. Bunun adı ihlal olmaz. Yapmayın gadanızı alırım.
    Yanliş terim kullanmiş olabilirim. Kusura bakmasin kimse...
    Sizin dediginiz gibi kirdigi kanala geri donmek istiyor diyim. Dogrusuda bu galiba..

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Toprağım diye hitap ederek yaşayıp göreceğizp demek istiyorum.
    5. Son dalga ihlallerinde bu mümkündür ama nadir olur.
    Saygılar
    Ağam bu durumun adı ihlal olamaz. Kırdığı kanala geri dönme,içine girme olur adı. Teknikte böyle bir ihlal şekli yok. Onu diyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Toprağım diye hitap ederek yaşayıp göreceğiz demek istiyorum.
    5. Son dalga ihlallerinde bu mümkündür ama nadir olur.
    Saygılar
    Abovvv ağam sen ewcimisin yoksa ? Elliotçu?

4.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bilmeyenler için yazayım, faydalanan olur belki:
    Dolar alım satım yapmak için borsadaki USDTR hissesini kullanabilirsiniz. Dolar kuruyla birebir korelasyonu var, seans saatlerinde alıp satabiliyorsunuz. Ben bunu kullanıyorum, önceden emir girme (zincir emir-şartlı emir vb.) kolaylığı ve binde iki alım satım komisyonu çok cazip oluyor. Tek dezavantajı dolar gibi mevduata yatıramıyorsunuz, faiz geliri yok, hesapta boş duruyor. Ancak alım satım için ideal.
    Bunu öğrendiğim iyi oldu bakayım bugün, bankaların makas farkı yüksek oluyor burada durum nasıl acaba, bir de borsada ons veya gram altın alım satımı da olsaydı iyi olurdu.

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Agacım 2 lira 10 kuruşluk kanal ihlali olmaz. Kanal boyunun kendisi bunun yarısı zaten. 2.5 aylık, şimdilik, kanal ihlali hiç olmaz. Kırdığı kanala geri dönme falan deyin ama ihlal falan demeyin. Olmaz. İhlal dediğin en fazla birkaç kuruş, iğne bar gibi, en fazla bir kaç gün, ihlal edip üst ya da alt bandın altında üzerinde genelde kapanışlar yapmadığı durumlar için diyebiliriz günlük grafikte.

Adam kanal boyunun iki katı gitmiş, 2.5 aydır da oralarda hala. Bunun adı ihlal olmaz. Yapmayın gadanızı alırım.
    Kisa vadede katiliyorum. Uzun vade, 2021 icin 1 TL enaz 100.000 dolar olur tabii ki, kesindir o.

Bence kisa ve orta vadede usd/tl tahmini yapmak icin oncelikle euro/usd'ye bakmak lazim. Bu baslikta once euro/usd sonra usd/tl grafigi paylasip, altina yorumunu yazan bir teknikci goremedik?????? Ben teknikci degilim, yoksa yapardim.

euro/usd dusuyorsa, gelecek beklentisi de dusus yonundeyse, bence usd/tl'nin kisa ve orta vadede 5, 50'nin hafif ustunde stabil olmasi makuldur.

Analez temam....
    @erefefik

6. Dolar hareketinden 5 dalgalık Elliot sayım yapıyorsanız o grafiği görmek isterim şahsen.

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kisa vadede katiliyorum. Uzun vade, 2021 icin 1 TL enaz 100.000 dolar olur tabii ki, kesindir o.

Bence kisa ve orta vadede usd/tl tahmini yapmak icin oncelikle euro/usd'ye bakmak lazim. Bu baslikta once euro/usd sonra usd/tl grafigi paylasip, altina yorumunu yazan bir teknikci goremedik?????? Ben teknikci degilim, yoksa yapardim.

euro/usd dusuyorsa, gelecek beklentisi de dusus yonundeyse, bence usd/tl'nin kisa ve orta vadede 5, 50'nin hafif ustunde stabil olmasi makuldur.

Analez temam....
    Euro /Usd grafik ve yorumunu siz yapın, üzerine usd/tl yapın da bizde öğrenelim Sayın ayvagöbek bey.

Buyrun ben grafikleri alt alta atayım siz zahmet etmeyin. Sadece bize aradaki korelasyonu kurun ve anlatın. Lütfen. Aydınlatın bizi.

Eur /Usd

USD / TL

8. 5.30 bana göre dip almak isteyenler buralardan kademeli olarak alım yapılabilir.zaten portföyde altın ve dolar bana göre olmazsa olmaz 2019 zor geçecek çünkü. ..

Sayfa 935/1000 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •