Sayfa 936/1001 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bankayla işlem yapmanın dezavantajı malesef. Aracı kurumla işlem yapsaydınız Pazartesi günü değişim gerçekleşecekti.
    Aracı kurumlarda t+1 t+2 fonlar valorsuz mu işlem görüyor aracı kurumundan işlem yapmanın bankadan işlem yapmaya göre avantajı nedir?

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    alırken nasıl ertesi günün fiyatından alıyorsa satarken de yine ertesi gün oluşacak fiyattan satılır.
    Saat 13.00 dan önce verilmiş alış ya da satış farketmez tüm işlemlerde fon değeri o günkü kapanış üzerinden hesaplanır ve işlemi yapılır. T valör süresi, para ya da fonun hesabınızda gözükmesiyle alakalı.

13.00 dan sonraki işlemler ise bir sonraki gün kapanışından sonra hesaplanır.

3. GPG iyice defansif duruma geçmiş, hisse oranı %3.9 a düşmüş. Agresif hareketler, çok yüksek getiriler beklememek gerekiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Aracı kurumlarda t+1 t+2 fonlar valorsuz mu işlem görüyor aracı kurumundan işlem yapmanın bankadan işlem yapmaya göre avantajı nedir?
    Hiçbir avantajı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    emin misiniz perşembe fiyattan satacağına? alış ve satış valörü bir gün olduğuna göre yarın 13'ten önce verirsek bir sonraki günün fiyatından satması lazım. alırken nasıl ertesi günün fiyatından alıyorsa satarken de yine ertesi gün oluşacak fiyattan satılır.
    Yarın 13:00'dan önce emir verilirse, yarın gün sonu oluşacak fiyattan satacak. Ki bu zaten t+1 fiyati olmuş oluyor. Ben pazartesiyi bekleyin derken ay kapanışındaki (viop vade son günü olduğundan) getiriyi görmek açısında son 1 şans verelim diye dedim. Valör için demedim.

6.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Tabiki valörlü işlem görüyor. Fakat bankada fon alış emri vermeniz için nakit bulunması lazım hesabınızda fakat aracı kurumda kredi limitiniz varsa takası aynı günde gerçekleşecek bir fon veya hisse satmanız yeterli. OKT T+1 valörlü bir fon YFV'de T+1. YFV satıp OKT almak istiyorsanız aynı gün alım ve satım emri verdiğinizde ertesi gün 14:00 den sonra YFV satılıp OKT alınmış olarak hesabınıza geçer. En azından ben kendi kurumumda bu şekilde yapıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    GPG iyice defansif duruma geçmiş, hisse oranı %3.9 a düşmüş. Agresif hareketler, çok yüksek getiriler beklememek gerekiyor.
    Atak zamanını bekliyor

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Tabiki valörlü işlem görüyor. Fakat bankada fon alış emri vermeniz için nakit bulunması lazım hesabınızda fakat aracı kurumda kredi limitiniz varsa takası aynı günde gerçekleşecek bir fon veya hisse satmanız yeterli. OKT T+1 valörlü bir fon YFV'de T+1. YFV satıp OKT almak istiyorsanız aynı gün alım ve satım emri verdiğinizde ertesi gün 14:00 den sonra YFV satılıp OKT alınmış olarak hesabınıza geçer. En azından ben kendi kurumumda bu şekilde yapıyorum.
    Teşekkürler fon değiştirileceğinde aracı kurumda 1 günlük avantaj oluşuyor. Peki aracı kurumlar hesap ücreti alıyorlar mı? Garanti benden yatırım hesabımdan ücret almıyor.

Sayfa 936/1001 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •