Originally Posted by myfinans Çimento alsaydık köşe olmuştuk, tam yatırım fırsatıymış. %200 artmış. https://www.memurlar.net/haber/99030...en-atariz.html Demirde bir okadar dusmus ama baris hocam
Dedim demi vefam
Originally Posted by Webster Dedim demi vefam Üstad bekleyeceğiz yapacak bir şey yok
Originally Posted by Pestilence Üstad bekleyeceğiz yapacak bir şey yok Anasinin ...
Originally Posted by Webster Demirde bir okadar dusmus ama baris hocam Demiri çimentoyla hedge edeceksiniz. Allahtan demirleri satıp çimento almışım.
Originally Posted by myfinans Demiri çimentoyla hedge edeceksiniz. Allahtan demirleri satıp çimento almışım. Ustad hedge yerine direk ev alsak?
Originally Posted by Webster Anasinin ... Bugün gelen ile birlikte zarar yüzde 3'ün altına iniyor ilk defa böyle bir durum olacak heyecanlanıyorum
Originally Posted by Webster Ustad hedge yerine direk ev alsak? Kafayı kullanamadık, ev alan parayı katladı, biz emlak patlar diye saçma sapan yerlere yatırım yaptık. Zarar yok ama ev getirisi yanında komik kalıyor kazançlar.
Forum Rules
Yer İmleri